Hürriyet Bumerang

10 Mart 2015 Salı

Oje Koleksiyonum Part 4

Dünkü Pastel yazımdan sonra bugünün ojeleri Flormar. Favori oje markam Pastel dediğim halde en çok Flormar ojem çıktı :D Flormar da tabi favorilerim arasında ojelerde. Saydım ve tam tamına 18 tane flormar ojem çıktı.


Flormar ojelerimde ilki Supermatte serisinden M117. Çok tatlı bi renk. Pembe ama içinde turunculuk barındırıyor. Ve simsiz olması en sevdiğim yanlarından. İkincisi 320 numaralı Rose Taboo. Soluk bi renk ama çok güzel. Ben çok severek kullanıyorum. Onun yanındaki aslında benim renkleri karıştırarak elde ettiğim bi renk :D Hangi ojeleri karıştırdım şu an hatırlamıyorum. 408 numara ilk ojeyle nerdeyse aynı renk. 409 Purple with Pink isminden de anlaşılcağı gibi içinde mor barındıran pembe. Ben pek mor rengi göremedim ama bildiğiniz koyu pembe işte. Yapısı biraz ince ama 2-3 katta rengini veriyo. 48 numaralı mor olan sedefli bi mor. Ortaokulda almıştım, birkaç kez kullandım ve bi daha da kullanmadım. En sevmediğim oje türü sedefli ojeler. 005 numaralı oje de en eski ojelerimden. Bu da sedefli gibi ama çok fazla belli etmiyor. Zamanında çok severdim. 099 numaralı olan sedefli lacivert. Bunun da sedeli olması dışında tonu çok güzel. Şimdi diyceksiniz madem sedefli oje sevmiyosun neden bu kadar çok var :D Ben de bilmiyorum heralde zamanında önemsememişim sedefli olmalarını :) 393 numaralı olan simli mükemmel bişey. İstediğiniz her ojenin üzerine sürebilirsiniz parlaklık katmak için. İçinde her renkten sim var :D Supermatte serisinden M126 çok güzel bi lila-gri renk. Çok soğuk tonlu ama bayılıyorum bu ojeye. 418 numara 2-3 sene önce baya popülerdi, ben de popülerliğine kanıp aldım ama fazla kullanmadım. Galaksi görünümlü diyoduk hatta o zamanlar :D Ama hakkını yiyemem güzel bi renk. Matte serisinden M06 Elegant Green çooook güzel bi zümrüt yeşili. En yeni ojelerimden biri ve çok seviyorum. Onun yanındaki de mat olmayan ve içinde biraz daha mavilik barındıran versiyonu, 429 numara. Bu da favori ojelerim arasında özellikle yaz aylarında. 011 numaralı Tender Salmon somon rengi. Bunu da çok seviyorum ama nedense elime yakışmadığını düşünüyorum. Buğday ve esmer tenlilerde çok güzel duracağına eminim. Yine Supermatte serisinden M108 de krem tonlarında bi oje. Nude oje sevenler bi bakmalı kesinlikle. Quick Dry serisinden QD06 Fiery Red kan kırmızısı, çok güzel bi ton. Ancak pek bi çabuk kuruma özelliği göremedim ben. Ve hayatımın ojesi 323 Cherry Dessert, mükemmel ve koyu bi bordo. Her kadının oje kutusunda olması gereken renklerden biri. En sonuncu ise çok kullanmasam da simsiyah. Numarası 313. Gotik havalarda olduğunuz zamanlarda sürmek için birebir. 




Oje koleksiyonumun sonuna geldik. Benim oje koleksiyonum bu şekildeydi. Bir de bunun video versiyonunu yapıp kanalıma koymayı düşünüyorum. Nasıl fikir sizce? Bunun hakkında post yapmak isteyen herkesin yapmasını ve bana da linkini göndermesini çok isterim :) Sizin favori ojeleriniz, sevmediğiniz ojeleriniz, favori markalarınız neler? Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.
Instagram: aysegulcandannn
Youtube kanalım: Ayşegül Candan

1 yorum:

  1. Yararlı bir kaynak olmuş. elinize, emeğinize sağlık. http://www.markaday.com

    YanıtlaSil