Hürriyet Bumerang

14 Mart 2015 Cumartesi

Londra'dan Gelenler

Geçtiğimiz ay abim Londra'ya gitmişti. Ben de fırsat bu fırsat diyip bol bol sipariş verdim. Aslında siparişlerim arasında Lush Bubblegum Lipscrub da vardı ama abim uğrayamamış mağazaya malesef. 


Batiste'nin Türkiye'de olmayan çeşidini sipariş verdim öncelikle. Kokusu çok güzel ve saçı çok güzel hareketlendiriyor. Fiyatı da 10 TL gibi bişeye geliyo. Burada 25 TL, tabi ki her üründe olduğu gibi iki katı fiyat koyuyolar ülkemizde. Herneyse bu çeşidinin de en kısa zamanda Türkiye'ye gelmesini diliyorum :)
No7 markası ise bildiğime göre bir İngiliz markası. Ben aslında Yes To markasının salatalıklı makyaj temizleyicisini istiyodum ama abim sormuş Boots'ta kalmamış. O da bu markayı almış, keşke birkaç ürün daha alsaymış sevdim bunu da.



İçki ve çikolata da almış bol bol. Özellikle benim favorim olduğunu bildiği için çikolata kaplı Oreo almış canım ya :) Onun dışında bi de Bailey's istemiştim onu da getirmiş. Bunun bi kısmıyla çok lezzetli bi tiramisu yapmayı düşünüyorum. 


Ve İngiltere'nin olmazsa olmazı telefon kulübesi şeklinde kumbara ve çay almış. English Breakfat Tea çok lezzetli, Vanilla Chai'yi henüz deneyemedim ancak çok merak ediyorum çünkü yarısına süt yarısına su eklenerek yapılıyomuş :D

2 yorum: