Hürriyet Bumerang

12 Ocak 2010 Salı

Bu hafta kullanacaklarım...


Bu hafta boyunca kullanmayı düşündüğüm malzemeler. She parfümümü geçen sene bayramda almıştık hala bitmedi ve gına geldi :) Artık bitirmek istiyorum bunu. She vücut kremi de aynı kutudan çıkmıştı. Bunu da fazla kullanmıyorum. Krem kullanma alışkanlığım yok :) Ama biraz kullanıyim de en azından birazı bitsin. Maybelline Watershine Lipgloss'u geçen sene For You kapanırken %70 indirimden almıştım. Şimdi pişmanım keşke indirimi yakalamışken farlarını allıklarını falan da alsaymışım :) Çok güzel bu parlatıcı. Rengi ve parlaklığına bayılıyorum :) Bunu da biraz kullanıyim. Rimmel Royal Gloss; kaç gündür bunun hastasıyım. Sürüp sürüp duruyorum :) Gerçi bitmesini istemem ama napıyim çok sevdim. Bitince kesin farklı bi renginden alırım :) Ve son olarak She mini lipglosslar. Bunları bile bitirmedim ya. Minicik glosslar. 1 hafta kullanırsam biter zaten :)

5 yorum:

  1. Müthiş şirinsin tatlım.. Yazılarını okudukça yemin ederim senin yaşındaki halim geliyor aklıma.. Ben de aynı böyleydim aah ah.
    Yazmaya devam :)

    YanıtlaSil
  2. ya sorma şu shelerden iki kutu var bende morunu daha açmadım yeni almıştım zaten pembesi geçen yazdan beri durio ama bitmio küçük olduğuna bakma, bi haftada bitmez yani dakka başı sürsen belki :)

    YanıtlaSil
  3. Sim: Teşekkürler o senin şirinliğin :) Ne güzel aynı yaşlarımız birbirine benziyomuş :) Blog yazmayı çok seviyorum yazdıkça yazasım gelyo bi aksilik çıkmadığı sürece yazmaya devam edeceğim :)
    Cecilia: Aynen ya ben de bitiremiyorum bu kremi. Zaten fazla krem de sürmem yağlı gibi bi his bırakıyo diye :) Bi haftada bitmez zaten ne kadar biterse o kadar :)

    YanıtlaSil
  4. Bende de mor kutusu vardı xD
    Valla ben seviyorum krem sürmeyi knk =D
    Sadece avucunun içi yağlı gibi his bırakıyo bence.Çok sinir oluyorum bende :))

    YanıtlaSil