Hürriyet Bumerang

9 Ocak 2010 Cumartesi

Ankara....

Eveeettt... Yazmaya doyamadım ve yine uzun uzun yazmayı düşünüyorum :)
Geçen hafta Ankara'ya gittik aibimi görmeye. Abimle sinemaya gidelim dedik, AnkaMall'a gittik. Oraya gittiğimizde M.A.C'i gördüm ve hemen daldım içeri :) Annemle birlikte girdik ama annem makyaj meraklısı olmadığı için 3-4 dk durabildik ve çıktık. Malesef acelemiz vardı :( Süper bir yermiş ya :) Tek kelimeyle BA-YIL-DIM... Önce girdim tabii ki de ilk hayalim olan lipglass ve dazzleglass'lara baktım. Lipglass'lardan birini aldım açtım ama kırmışlar sapını :) M.A.C'te özel olarak veriyolarmış fırçayı tester için. O yüzden kırmışlar hepsinin fırçasını. Yeni öğrendim valla ve şaşırdım :) Hiç daha önce öyle görmemiştim. İlk olarak da zaten mağaza beni bu özelliğiyle etkiledi :) Ne güzelmiş ya. Dazzleglass'la Lipglass arasında seçim yaptım sürmek için. Lipglass'ı tercih ettim çünkü Dazzleglass'lar simliydi ve ben de o anda simli sürmek istemedim renkli sürmek istedim. Lipglass'lardan tatlı bi pembe renkte aldım denedim. Sonuç: Süppperrr... :) Zaten M.A.C. nasıl kötü olabilir ki ;) Dudakta duruşu, rengi falan süperdi. Birazcık yapışkan gibiydi ama fazla değil. Yani sonuç olarak beğendim :) İkinci olarak ise allıklara baktım. Zamanımız olmadığı için hemen parmağımı şeftali pembe gibi bir allığa dokundurdum hafif olarak ve elimin üstünde denedim. Hafif dokundurmamla bile çok güzel renk verdi :) Keşke yanağıma da sürebilseydim ama zaman sorunu yüzünden süremedim ve farlara bile bakamadım :( En kısa zamanda M.A.C. Lipglass almak istiyorum. İnşallah alabilirim. Ordan çıktıktan sonra da karşısındaki SEPHORA'ya girdim. Çok büyük ve güzeldi. 4-5 tane parfüm bir de Benefit lip balm denedim ordan. Parfümlerden en güzeli Dior Cherie'ydi. Lolita'm bitince Dior Cherie almak istiyorum. İnşallah onu da alabilirim :) Sonuç olarak M.A.C. ve SEPHORA hayatımda en beğendiğim 2 makyaj mağazası olarak yerini aldı :)
Birazcık da sizi internetten görüp beğendiğim makyaj malzemeleriyle yalnız bırakayım :D


M.A.C. logosu :) Hayatımda en beğendiğim Logo ;)

Malesef Hello Kitty için geç kaldım :( Özellikle geçen sene internetten gördükçe çok beğeniyodum ama o zamanlar hiç gidememiştim M.A.C.'e ve içimde kalmıştı hep. Neyse artık başka güzel bir koleksiyon çıkarsa (Hello Kitty gibi) hiç kaçırmam bir ürün alırım :)

Benim denediğim Lipglass 1. ve 2. nin arasında bi renkti ve çok tatlıydı. Daha ürünü almadan M.A.C. bağımlısı oldum :P


Kap süper ve Barbie, kim hayır diyebilir ki ;) :)



Bu barbie koleksiyonu Türkiye'de yoktur heralde dimi :( Hello Kitty gibi buna da vuruldum :D Türkiye'de var mı veya gelcek mi? Gelcekse ne zaman gelcek? Gelip de bittiyse ne zaman geldi? Yoksa hiç mi gelmicek? Çok soru sordum ama napıyım vuruldum :D


M.A.C. Fafi, bu da bitmiştir dimi? Bunun da kaplarına vuruldum :) En altta sağdaki minik kutudaki mavi yeşil arası olan şey far veya pigmenttir heralde :) Rengine vuruldum onun da. Bir aralar shopaholic'in blogunda o renkte M.A.C oje gördüğümde çok beğenmiştim ama malesef alamamıştım yine :( Neyse artık. M.A.C.'ten ilk hedeflerim, allık, allık fırçası ve Lipglass'lar :) Umarım en kısa zamanda alırım.
Oooo ne uzun yazmışım ben be. Vay be ben neymişim :P :) Başka bir şey için kılımı bile kıpırdatmam bu kadar uzun yazmak için M.A.C. için bunun 10 katını bile yazabilirim :P M.A.C ayrı ;) Çok övdüm M.A.C.'i ama napiim upuzuuunnn zamandır istediğim amacıma ulaştım ve çok sevinçliyim :) Herkese iyi haftasonları. Burdayken belki bir kaç post daha yazabilirim ama şimdi öbür bloglar neler yapmış ben yokken onları bi takip ediyim :)

3 yorum: