Hürriyet Bumerang

2 Mart 2015 Pazartesi

Oje Koleksiyonum Part 2

Eveet dün ilk partını paylaştığım oje koleksiyonu postlarımın ikinci kısmındayız. Bugün karışık markalardan ürünleri paylaşıcam. 3 ve 4. postlar ise Flormar ve Pastel ojelere yönelik olacak.

Ben oje koleksiyonumu bir ahşap kutu bir de hasır sepet olmak üzere iki kutuya doldurdum. Özellikle ahşap kutuyu kalpli olduğu için çok sevdim dekorasyon olarak çok güzel duruyor odamda.



İlk baştaki Rimmel Space Dust serisinden 006 Moon Walking. Bu aşırı ışıltılı bir oje. Parti, gece kulübü gibi yerlerde sürmek için çok uygun. Tek sorunu her simli ojede olduğu gibi çıkarması çok zor. Pastelin bir aralar kokulu oje serisi vardı. ben de bu seriden portakal kokulu olanını almıştım. Sürdükten ve kuruduktan sonra tam bir tofita gibi kokuyor. Uzun zamandır kullanmadığım için koku özelliği geçmiş midir bilmiyorum ama zaten üretimden kaldırıldı diye biliyorum.  3. oje bana Clinique'in bir setinden çıkmıştı. Rengini çok beğenmiştim ama çok saydam yapılı. 4-5 kat sürdüğüm halde kutudaki rengi elde edemedim. Bu yüzden önermiyorum. Essence ojelerin ilki 21 numaralı Fabuless-simli siyah. Simli dediğime bakmayın çok hafif ışıltılar var. Uçları çok çabuk soyuluyor. Diğer renk petrol yeşili diyebilceğimiz bir renk. 54 numaralı Trust in Fashion isimli ojeyi çok seviyorum. Zümrüt yeşiline de biraz benziyor. Eğer raflarda varsa öneririm almanızı. Bebek mavisi olan oje simli. Bu da renk vermiyor çok saydam. O yüzden altına pastel tonlar sürerek kullanıyorum. İsmi 25 Glisten Up! Sonuncu Essence oje ise 38 numaralı Choose Me! Bu oje dün bahsettiğim Aquatix koleksiyonundaki The Caribbean Sand'le neredeyse aynı. Sonuncu ürün bir oje değil tırnak eti yağı. Besleyici özelliği var ve limon kokusu o kadar güzel ki. Gratis'lerde bulabilirsiniz.


Golden Rose Matte Velvet ojenin numarası 101 sanırım. Silik yazılar biraz tam anlayamadım. Bu hem mat hem sedefli bir oje. Gerçekten çok ilginç gelmişti bana ve sevdiğim ojeler arasında. Kiko oje ise sand yani kum yapılı ojelere olan ilgimin başlangıcı. Kıko markasını iki sene önce İtalya'da keşfetmiştim ve hemen birkaç ürününü denemek için almıştım. İlki de bu Sugar Mat ojeydi işte. Yeşilinin tonu o kadar güzel ki. İçinde sarı-altın ışıltılar var. Bitmemesi için o kadar az kullanıyorum ki. Keşke depolasaydım :( Golden Rose'un iki ojesi de çok güzel. Tırnaktaki parlak, cam gibi duruşlarını o kadar çok beğeniyorum ki. İlki nar çiçeği-mercan rengi. İkincisi ise koyu mor. Ve içinde çok güzel mavi ışıltılar var tınrağınızı oynatınca belli oluyor. Mor ojelerde ışıltı sevmediğimi söylemiştim dün ama bunun mavi ışıltısı o kadar güzel ki aşık oldum. NYC'nin 325 numaralı Raindrop bebek mavisi ojesi de favorilerim arasında. İçinde hiç sim yok. Benim sevdiğim yapıda yani. Soluk bir bebek mavisi canlı değil rengi. Sally Hansen Xtreme Wear 160 Cherry Red'in ayrıntılı incelemesini 1-2 ay önceki yazılarımda bulabilirsiniz. Son ojem ise Wet'n Wild Red Red. Bu da Golden Rose ile neredeyse aynı.



1 yorum:

  1. Güzel hediyeleri kaçırmamak için ücretsiz sanal dükkan açmak iyi bir şey ama bunu Buypasa.com’da yapın.

    YanıtlaSil