Hürriyet Bumerang

24 Aralık 2014 Çarşamba

Yves Rocher Alışverişi

Geçenlerde aklımda olan 1 ürün için Yves Rocher'e girdim ve 3 ürünle çıktım oradan. Evet alışveriş manyağı olmak kolay değil :D Aklımda olan ürün Duygu Özaslan'ın youtube kanalında gördüğüm kayısılı peelingdi. Bu kadar övdüyse bi deniyim dedim ve birden bire kayısı merakım çıktı ortaya. Onu aldım yanında ise pembe jel gibi bişey gördüm. Hemen dikkatimi çekti tabi. Ona da baktım kızılcıklı yüz ferahlatıcı maskeymiş. Onu da deniyim bi zarar gelmez dedim hop gittim kasaya. En son da kasada frambuazlı lipbalmın fiyatını çok ucuza görünce almak istedim. Frambuaz hastası olarak almasam olmazdı tabi ^.^




İlk olarak kayısılı peelingi denedim. Cidden çok beğendim. Kokusu çok güzel bi kere eskiden kayısıyı pek sevmezdim kayısı kokusunu sevdirdi bana. İçindeki minik peeling tanecikleri çok iyi acıtmıyo yüzü. Yalnız losyon gibi sürüp yıkadığım için kayısı kokusu pek kalmıyo o kokunun gitmesini sevmiyorum. Onun dışında güzel bi ürün. Cildin yağlanmasını da gideriyor bence.


Kızılcıklı maske de denildiği gibi ferahlatıcı. Yüzünüze uygulayıp 3 dakika bekliyorsunuz, bu esnada yüzünüz üşüyo biraz yani ferahlıyosunuz, sonra da suyla duruluyosunuz. Ben bunu da çok seviyorum dediğim gibi ferahlatan ürünler favorim.


Ve en son da bu lipbalm. Aslında evde çok lipbalm var en azından birini bitirmeden başka lipbalm almıycaktım ama buna karşı koyamadım. Hem içeriği doğal hem de fiyatı çok uygun. Birkaç kat uygulayınca hafif kırmızılık da veriyor ve yumuşatıyor. Lipbalm arıyosanız bunu öneririm. Hindistan cevizi, vanilya gibi farklı çeşitleri de var. Ama en güzel kokanı bu bence.
Ee bu ürünleri kullanan veya Yves Rocher'ın farklı ürünlerini önericek olan var mı? :)

1 yorum:

  1. Bende kayısılı peelingi geçen gün aldım, daha 1 kez deneme şansım oldu ama güzele benziyor :) Kızılcıklı maskeden de son anda vazgeçmiştim maskedir,yüz yıkama jelidir doldurmuşum eve şimdi hepsini bitirip kurtulmak istiyorum :) İleride deneyeceğim inşallah :)
    Güle güle kullan canım aldıklarını :)

    YanıtlaSil