Hürriyet Bumerang

3 Şubat 2010 Çarşamba

Gossip Girl Modası

İnternette dolaşırken aklıma Gossip Girl geldi. Gossip Girl modasıyla ilgili bi yazı yazsam mı diye düşündüm. Zaten Gossip Girl'deki kıyafetleri beğeniyorum. Birkaç kıyafetle ilgili yorumlarımı yazıyim dedim :)



Bu resimde iki güzel kızımızın da elbisesi çok şirin :) Serena'nın üstündeki elbisenin yeşili deminki yazımdaki oje rengine benziyo. Blair'ın kemeri ve çantası çok tatlı, Serena'nın da çantasının rengini çok beğendim.

Serena'nın burdaki kombinini bizim İtalyanca hocasının bi günkü kombinine benzettim. Aynı bu tür açık mavi bi elbise giymişti. Siyah ince çorap ile birlikte bu tür topuklu krem rengi kısa bot giymişti. Üstündeki paltosu da böyle leopar desenliydi. Acaba Serena'dan mı özendi de giydi :)

Bu resimde Blair'ın eteğinin ve gömleğinin rengini beğendim. Kolyesi de çok hoş. Serena'nın ise her şeyini beğendim. Üstündeki bluz benim istediğim türden. Zaten arkadaşımda da var benzeri. Kotu bildiğimiz skinny dar paça heralde :) Çantasını da çok beğendim. Kocaman ve gri :)



Burda da tuniğini çook beğendim. Benzerini bulsam kaçırmadan alırım :)


Bu resmi de çok beğendim. Özellikle topuklu ayakkabılarını :) Pantolonu ve montu da güzel. Zaten bu Blake Lively'nin tarzını çok beğeniyorum. Aynı tarzlara sahibiz :) Ayrıca saçlarını da çok beğeniyorum.
Siz de beğendiniz mi resimleri? Hangi kombini daha güzel olmuş? :D

2 yorum:

  1. bence kombinler den önce tünik gerçekten çok şık ya, giy topukluyu gece kıyafeti die giyerim ben onu,

    YanıtlaSil
  2. bence de ya en çok onu beğendim zaten ben de :)
    ah bi 18e gelsem de topuklu giysem :D

    YanıtlaSil