Hürriyet Bumerang

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Bugün ne giydim?


Diğer blog sahiplerinin bugün ne giydim kısmını çok beğendiğim için ben de arada sırada giydiklerimin fotosunu çekip koymaya karar verdim :)
Üstümdeki çizgili atleti 2 veya 3 sene önce butik gibi bir yerden annemle birlikte almıştık ama sonra hiç giymedim :) bunu daha yeni giymeye başladım. Altımdaki kırmızı etek ise geçen sene collezione'dan aldım. Kırmızı, beyaz ve koyu gri-lacivert gibi bir rengi vardı. En çok kırmızıyı beğendim. Çok kısa eteklerle rahat olamadığımdan evde veya yazlık yerde giyiyorum. Dışarıda ise taytla giyiyorum. Öyle de güzel duruyo :D Sizce bu kıyafetler birbirine uymuş mu? ;)

7 yorum:

  1. Uzun dar üst ile kısa pilili etek tarz olarak hoş olmuş bence,ama renkler birbirini tamamlasa daha da hoş olur.Kırmızı beyaz bir üst ile bu kırmızı eteği dene mesela.Alta kapri tarzı kumaş ya da kot giyip metal veya uzun boncuklu kolyelerle de kombinleyebilirsin.

    YanıtlaSil
  2. önerin için saol :D bi dahakine kapriyle denicem :D

    YanıtlaSil
  3. Ben Ebvatacigimin aksine bu sekliyle de sevdim. Ben cok sevmiyorum her seyin birbiriyle renk uyumu icinde olmasini. Yasina uygun, hos, guzel bi secim olmus:)

    YanıtlaSil
  4. Tam marine etkili olmuş ;) Kombin süper bence böyle devam..
    Hoşgeldinini de bir de burdan diyeyim bari :) Hoşgeldin blog dünyasına. Güzel paylaşımlar diliyorum.. :) :**

    YanıtlaSil
  5. Bence de gayet uyumlu :)
    Bende senin gibi blog dünyasında yeniyim.
    Umarım kalıcı oluruz!Keyifli paylaşımlar..

    YanıtlaSil
  6. kombin hoş olmuş // ama bence böyle bi kombin yaparken uzun bluz giyme // mini etekle bacaklarını kısa göstermen çok kolay ;)

    YanıtlaSil