Hürriyet Bumerang

28 Mart 2014 Cuma

Hello Spring :)


Başlık adını bu resimden alıyo. Bu havalar beni o kadar mutlu ediyo ki :) 


Spora başladım şu tarz bi ayakkabı arıyorum. Baharlık iç açıcı pastel tonlar spor için birebir motivasyon :D Tabi rahat olması da önemli bi faktör. Siz başladınız mı bakalım spora? 


Diyet için çok güzel bi içecek olabilir. Şeker katmadan ve yağsız sütle yapıp renkli pipetlerle hava katınca neden olmasın :) 


Bu aralar modum budur :D Havuç olmaya çalışan optimist bi portakal havalarında olmam komik geliyo ancak isteyince her şey başarılır ;)


Starbucks pembe olsa ne şeker olurdu değil mi? Tam biz kızlara göre :)


Bir süre bunlardan uzağım ama resimleri bile çok şeker :)


Dünyanın en güzel bavullarııı 


Şu tarz sırtı kesik bi elbise arıyorum. Nerede bulabilirim? 


3 yorum:

  1. Ben spora,sağlıklı beslenmeye başlamak istiyorum.Yazdan beri falan 8-10 kilo aldım.Hemde birden . Normalde iyi bir vücudum vardı ama şimdi ani alıp-verme yüzünden çatlaklarım oluştu,bu sene sınava gireceğim için sporla ilgilenemiyorum pek ama olabildiğince hareketli olup sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu sene sınavım nedeniyle 4 kilo aldım. Hareketsizlik ve düzensiz beslenme de bunu etkiliyor. Hayatından abur cubur ve fast foodu azaltarak ve günlük yürüyüşler yaparak daha sağlıklı ve zayıf olabilirsin :) çatlaklar içinse piyasada bir çok krem var araştırıp en iyisi hangisiyse onu almalısın

      Sil
  2. The picture of the two suitcases is my personal photo. Please source my blog [http://emiiichan.blogspot.com/2014/01/liz-lisa-2013-vs-2014-trunk-carry.html] if you want to use it!

    YanıtlaSil