Hürriyet Bumerang

29 Kasım 2009 Pazar

Yeni Makyaj Malzemeleri

Bugün arkadaşlarla Capitol'e gittik. Aslında 2012'ye girmek istiyoduk sinemada ama yer yoktu o yüzden Türkler Çıldırmış Olmalı'ya girdik. Filmi beğendim gayet komikti :)


Filmden sonra Watsons'a uğradık. Öyle bakacaktık sadece ama indirim standında Flormar far paletinin 10'dan 6'ya düştüğünü gördük. Zaten yazdan beri o renkli far paletini istiyodum. Hele şükür alabildim. İçindeki renkler sarı, turuncu, mavi, mor ve yeşil. Gayet uyguna geldi far.



İkinci ürün ise Emily göz kalemi. Dün kuzenime gitmiştik. Orda annesinin makyaj malzemelerini karıştırdık. Süper makyaj malzemeleri var ya :) İşte bakarken emily'nin 120 numara gri göz kalemini gördüm. Zaten Emily kalemleri merak ediyodum. Denemek istedim annesi izin verdi. Ben çok beğenince de bana verdi :) Herkesin dediği gibi emily kalemler çok güzel. Çok da düzgün sürülüyo. Yumuşak da. Ben çok beğendim.


3. ürün ise Golden Rose 92 numara fosforlu pembe oje. Resimde pek belli değil rengi. Tam fosforlu pembe ama. Bunu da annemin halası verdi. Bu hafta istediğim şeylerin bazıları gelmiş oldu :) Gerçi benim daha bir sürü isteğim var :) Neyse artık Flormar far palemtimle güzel bi makyaj yaparsam ve doğru düzgün bi fotoğraf makinem olursa resmini çekip koyarım :)

4 yorum:

  1. güle güle kullan paletler güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan cnm emily göz kalemleri alanında başarılı cnm ;)

    YanıtlaSil
  3. ojeden bende de var güle güle kullan

    YanıtlaSil