Hürriyet Bumerang

14 Ağustos 2015 Cuma

MAC Kelly Yum Yum Lipstick

Herkese merhaba, geçtiğimiz kış ELCA'dan Osbourne koleksiyonunun bu Kelly Yum Yum isimli rujunu aldım. Aslında Cheeky Burger isimli allığı da istiyordum ama gittiğimde çoktan tükenmişti :(
Pembe rengini ne kadar çok sevdiğimi bilenler bilir, özellikle rujda pembenin her tonuna bayılırım. Bu ruja da o şekilde bayıldım. Yalnız çok dikkat çekici bir renk olduğu için pek fazla kullanmıyorum. Yine de bu ruju sevmeme engel değil :) Ben de sizlere fikir olsun diye bu ruju dudağımda gösterip blogda post olarak hazırlamaya karar verdim.



Öncelikle ben dikkat çekici ve koyu tondaki rujlarımı bir ruj fırçası ile uygulamayı tercih ediyorum. Bu hem ruju dışarıya taşırmamanızı, hem de net bir görüntü oluşturmanızı sağlıyor. Bu nedenle size de bu şekilde uygulamanızı öneririm.


 Rujun swatchı tam olarak bu renk.


Dudağımda duruşu ise bu şekilde. Gördüğünüz gibi fırçayla uygulamam rengin yoğunluğunu hafifletip daha doğal bir görünüm kattı.
Rujun rengini beğendiyseniz koleksiyon artık yok diye üzülmeyin. MAC'in sürekli satışta olan renklerinden Candy Yum Yum da bununla aynı renge sahip :)

4 yorum: