Hürriyet Bumerang

8 Ekim 2014 Çarşamba

Mac Alışverişi

Uzun zamandır Mac'ten alışveriş yapmayışımı The Simpsons ile bozdum. Fashion's Night Out'ta aklımda hiç Mac'ten bişey almak yokken bir anda bişeyler almak için Mac'e girdim. Mağazaya girerken amacım sadece koleksiyondan Red Blazer lipglass ile Pink Sprinkles blushı almaktı. Ancak Mac'in mualarından biri lipglassı denerken Dynamo dudak kalemini de kullandı ve rujun güzel durması açısından önerdi. Ben de duruşunu ve rengini beğenince onu da aldım. Ardından bir de concealera ihtiyacım olduğu için onu da denerken bir de far bazı önerildi ve onu da aldım. Alışveriş manyağı halime denk gelmiş :D Yalnız kesinlikle değinmek istediğim bir nokta var ki o da far bazının farların rengini daha güzel gösterdiği ve eyelinerın göz kapaklarına bulaşmasını engellediği. Benim gibi her eyeliner da göz kapağı sorunu yaşayan biri için mükemmel bir ürün oldu :) 





Bu arada kalem ile rujun yazısı ve swatchları yarin blogda olucak. Hoşçakalınn :*

3 yorum:

  1. simpsons benim de beklediğim bi koleksiyondu ama kendime uygun bi renk bulamadım :( allıklar çok güzeldi ama güle güle kullan hepsini!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa kötü olmuş kendine uygun renk bulamaman :( kaplar falan çok sevimli ama teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Merhabalar moda sitemiz sizlere daha iyi hizmetler sunmak amacıyla artık yayında kadınlar için moda artık yeni trendlerle bizde astroloji deyince ilk aklınıza gelen biz olalım 2015 yılında sizlere yepyeni bir heyecan katmaya geliyoruz.

    YanıtlaSil