Hürriyet Bumerang

26 Ekim 2014 Pazar

Blogger Bazaar 6

Her ne kadar geç kalınmış bi yazı olsa da Blogger Bazaar yazımı paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi bu Blogger Bazaar'da stand açan bloggerlar arasındaydım. Hep müşteri olarak katıldım etkinliğe ama hayalimde stand açmak vardı. Sonunda hayalim gerçek oldu. O gün heyecanla uyandım ve eşyalarımı bavuluma yerleştirmeye başladım. İyi ki bavul olarak pembe bavulumu seçmişim çünkü Bonvagon ekibi bavul kılıfı için benim bavulumu kullandı :) Bonvagon'un bavul kılıflarını önerebilirim; siyah, ruhsuz bi bavulu anında eğlenceli havaya sokmak için ideal :D Ben almadım çünkü pembe bavulumu yeterince seviyorum.


Ben standımda kitap, kıyafet, güzellik/kozmetik ürünleri, takı ve telefon kılıfı sattım. Hepsi benim az kullanılmış ya da hiç kullanılmamış ürünlerimdi. Masamı beğendim ama o bacaklarla komik bi masaydı :D






Bir de o gün için yakın arkadaşım İlayda ile ne yapabiliriz diye düşünürken aklımıza kendi ellerimizle atıştırmalık bişeyler hazırlayıp satmak geldi. Ve uzuuun zamandır aklımızda olan Reeses çikolatası yapmayı denedik. Cidden birebir aynısı oldu desek yeridir :D Yiyen herkes çok beğendi 3-5 tane birden alan oldu. Gerçi fazla farkedilmediği için de biraz arttı ama artanları biz yedik :D Aklımda onun da tarifini bloga koymak var. Fındıklı kurabiyelerimiz de vardı ama onlar pek dikkat çekmedi 3-4 tane anca satılmıştır. E tabi Reeses varken ben olsam ben de bakmazdım kurabiyelere :D



Hepimize hediye müzik CDsi verildi. Ve dağıtılan stickerları çok beğendim. Favorim Eat Sleep Blog Repeat yazılı sticker oldu :) Blog ismimin yazdığı kartı da aldım. Vesta Event'in temasıyla süslenmişti kağıt hoşuma gitti. Bir de Makas Beşiktaş'tan %10 indirim çeki verildi. Aslında blogda çekiliş düzenlemeyi ve bu indirim kartını da koymayı düşünüyodum ama bir türlü çekiliş yapmayı ayarlayamadım. Neyse artık umarım en kısa zamanda yapabilirim çekilişimi :)



Son olarak grup fotoğrafımızı paylaşıp burada bitiriyorum yazıyı. Yeni insanlarla tanışmak iyi oldu :)


Instagram'dan aldığım şekliyle paylaşıyorum fotoğrafı. Biz çekilirken çok eğlendik halimizden de anlaşıldığı gibi :D

3 yorum:

  1. Masa komikmiş gerçekten! :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar moda sitemiz sizlere daha iyi hizmetler sunmak amacıyla artık yayında kadınlar için moda artık yeni trendlerle bizde astroloji deyince ilk aklınıza gelen biz olalım 2015 yılında sizlere yepyeni bir heyecan katmaya geliyoruz.

    YanıtlaSil