Hürriyet Bumerang

6 Mayıs 2012 Pazar

Kokteyl

1 ay önce arkadaşımla beraber okulda Atatürk'ü anlamak konulu bi yarışmaya katıldık. Geçen hafta da onun ödül töreni vardı. Ne yazık ki bir ödül kazanamadık ama olsun. Bizim fikir güzeldi, resim de güzeldi ama bence anlamadılar bizim resmin amacını ve fikrini. Bizimkinden berbat bi resme bile mansiyon ödülü verdiler. Çok sinirlendim. Her neyse posta dönelim. Kokteyle giderken çektiğimiz resimleri göstermek istedim. Serviste her zamanki dudak pozumu verdim :D Çok dalga geçen oluyo ama ben bu pozu seviyorum. Ve kokteyldeki bu mini muffin çok sevimliydi çekmeden duramadım :) Tadı da o kadar mükemmeldi ki... Yediğim en güzel muffindi diyebilirim. Kendisi küçük verdiği haz büyük yani ;) Neyse kombinime geçelim. Aslında müdür yardımcımız çok süslü olmanıza gerek yok bi kot tisort giyseniz olur demisti ama ben elbise giymek istedim. Aslında topuklu ayakkabı da giycektim ama son anda vazgeçtim abartı olmasın diye. Gerçi giysem de olurmuş diye düşünüyorum şimdi. Her neyse, kombinim:
Elbise: Stradivarius
Ayakkabı: Kadıköy'den (gözükmüyo malesef ama)
Bolero: Bilmiyorum
Kolye: Accessorize
Çanta: Kadıköy'den. Bu çanta için ne çok dolaştım bilseniz. Bütün Kadıköy'ü dolaşmaktan bacaklarıma ağrılar girdi ama olsun :D

2 yorum:

  1. Fikriniz güzelse kaybettiğine üzülme, sonuna kadar arkasında dur yeter ;) Elbisen çok ciciymiş sana çok yakışmış canım. Mail adresini bulamadım bana mail atarsan ordan sana fotoğraflarını gönderirim. Öptüm!

    YanıtlaSil
  2. ne dersek diyelim insan yine de üzülüyo onca emek boşa gitti hem de bizimkinden daha kötü bi eseri buna layık görmüşler :( neyse jürinin kendi düşüncesi sonuçta. yorumun için teşekkür ederim mail attım adresine çok merak ediyorum resimleri :)

    YanıtlaSil