Hürriyet Bumerang

22 Ocak 2012 Pazar

İstinye Park

Bugün arkadaşımla İstinye Park'a gittik. Uzun zamandır gitmek istiyodum iyi oldu :D Öncelikle gider gitmez ben Victoria's Secret'a gittim. Açıldı mı açılmadı mı bilmiyodum açıldığını görünce çok mutlu oldum :) Orada bir sürü vücut parfümü denedim ama almadım. Çünkü daha geniş bi vakitte bakmak istiyorum vücut parfümlerine. Çok şeker sakız kokulu bi lipgloss aldım pembiş pembiş :) Sonra oradan çıkıp direk Bath&Body Works'e :D Orada da baya indirim vardı. Ben bu parfüm ve vücut losyonu setini aldım. Ama 3lü minik boy ürün 29 tl'ye vardı onda aklım kaldı istediğin çeşit vücut parfümü, losyon ya da duş jelini seçiyosun. Onu da hafta içi caddeye indiğimde alıcam artık. Bu paris amour parfümü çok istiyodum. Arkadaşımda vücut parfümü var çok güzel kokuyo. Çok sevdim ben. Oradan da çıkınca haftalardır aklımda olan Go Mongo'ya gittik kızarmış dondurma yemek için. Çok güzeldi yine :D En son da 5D sinemaya girdik. Dönüşte de vapura bindik bol bol fotoğraf çekildik :D Bugün de eğlendim yine ve geriye sadece fotoğraflar kaldı :)
Son olarak kombinim:
Bluz: Burberry
Hırka&Pantolon:Mango
Çanta: CK
Ayakkabı: Keds
Mont: Rodi
H.'nin Kombini (bildiğim kadarıyla :D):
Mont: Nine West
Kazak: Mango
Pantolon: Bershka
Ayakkabı: Tchibo














5 yorum:

  1. Aaa Glossa bayıldım:)Blogunuda çok beğendim.Bizimde yaşımız 15:)ve yeni katıldık buraya istersen seninle arkadaş olalım?:)

    YanıtlaSil
  2. süper bi gloss o :) hoşgeldiniz blog dünyasına takibe aldım blogunuzu :D bu arada ben 17 yaşına giricem yakında o kısmı güncellemeyi unuttuğumdan 15 kaldı :D

    YanıtlaSil
  3. Blogun çok güzel :) Benimkine de bakmak istiyorsan : simaylovesfashion.blogspot.com Simay :)

    YanıtlaSil
  4. Blogun çok güzel.yeniyim yardımlarınızı bekliyorumm destek :)
    http://markakosesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Ben tam anlamadım paris amour serisini ne kadara aldın?

    YanıtlaSil