Hürriyet Bumerang

11 Mart 2011 Cuma

Son zaman alışverişleri


Arkadaşımla geçenlerde bi Capitol gezisinde aldıklarım bunlar. Ojeler Watsons'tan. En baştakini beğendim. 2.sini kesinlikle tavsiye etmem ilk ve ikinci katı sürdüğüm halde cila gibi duruyo. 4 kat sürdüm yine de şişedeki rengi vermedi :( Sonuncusu da tırnak güçlendirici sanırım.

Love yazılı kolyem Accesorize. Çok beğendim ve aldım. Tam benim şu an olduğum ruh haline çok uygun :) Love yazılı yüzük de vardı belki onu da alırım daha sonra.

Bu cüzdanım da yine Accessorize. Kaç haftadır takmıştım buna. Çok hoş Nar Çiçeği renginde. 2-3 haftadır seve seve kullanıyorum :D Bu türde turkuaz bi cüzdan da vardı ama onun ortasında kalp şekli yoktu. O da güzeldi ama. Son zamanlarda aldıklarım bunlar. Daha aldığım birkaç şey daha var onları da bu hafta içinde eklerim :D

8 yorum:

  1. cüzdanına bayıldım canım.güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. bu cüzdanda gözüm kaldı benimde ama biraz pahalı geldi..45 tl dimi yanlış hatrılyıosam.inmıyoda hiç fiyatı yaa :(

    YanıtlaSil
  3. oh sonunda, postu gördüğümden beri girmeye çalışıyorum bir yorum yazamadım kısmet bugüneymiş :) accessorize da bende gördüm bi cüzdan pembesi turkuazı fln var içleri çiçekli kumaşla kaplı,işte onlara bayıldım ben :)) ama indirime girerse inşallah o zmn almayı düşünüyorum :) senin ciciler de pek güzeller şekerim güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. prenses: sağol :)
    legendneverdies: evet bana da normalde bu fiyata cüzdan almak saçma gelir ama bunda gerçekten aklım kaldı o yüzden aldım yani :D evet biraz daha fiyatı düşseydi iyi olurdu ama indirim zamanlarında pek güzel şeyler olmuyo indirimde malesef :(
    kokostubis: evet bugüneymiş kısmet sorun vardı heralde blogda :D evet ya accessorize'da çeşit çok insan hangisini alcağını şaşırıyo ama ben bunu çok beğendiğim için bunda karar kıldım :D ve sağol cnm :)

    YanıtlaSil
  5. Cüzdan çook tatlıymış güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
  6. Cüzdan ve kolye cok güzelmis güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  7. cüzdan çook güzel:) love yazılı yüzüğü biliyorum hatta geçen sezondan beri raftan çekmediler çok ilgi görüyor:) arkadaşım da aldı hatta.

    300. izleyicin olarak,benim blogumu da ziyaret eder misin ricasında bulunabilir miyim? http://thebeehivee.blogspot.com umarım seversin:)

    YanıtlaSil
  8. Yaşam Stil: Teşekkürler :)
    Bütü: Sağol :)
    ibegum: evet ben de çok beğendim kolye ve cüzdanı :D hatta love yazılı yüzük de vardı ama almadım.
    tabi ki ziyaret ederim blogunu 300. izleyicim :)

    YanıtlaSil