Hürriyet Bumerang

22 Ocak 2011 Cumartesi

Mac Chatterbox Lipstick

Bikaç ay önce teyzemle Capacity'e gitmiştik. Teyzemin pembe ruja ihtiyacı vardı. Teyzeme en iyisi Mac dedim ve girdik içeri. Teyzem baya ruj denedi en sonunda Chatterbox'ta karar kıldı. Aslında Russian Red rengini de beğenmişti ama başka bi markadan kırmızı ruju olduğu için onu almadı :D O bakınırken ben de glasslara koleksiyona falan bakmıştım. Best of Breed isimli mavi bi glass beğenmiştim koleksiyon ürünüydü. Tam tamam ben de bunu alcam demiştim ki mua çekmeceleri aradı taradı bi tane bile kalmamıştı o üründen. Benim için tam bi yıkılma anıydı :( O kadar da güzel duruyodu ki dudakta cam gibi yapmıştı dudağımı parıltıları falan vardı. Bugün de strawberryde gördüm Best of Breed glassı o yüzden aklıma esti birden. Ama internetten alışveriş yapmadığım için nası alıcağımı da bilmiyorum :(
Neyse biz geçelim ruja :D Dudağıma sürüp çektim bikaç foto. Fotoda çıkan renkler gerçeğiyle %100 aynı olmasa da çok yakın.





4 yorum:

  1. strawberry alışveriş yapması en kolay sitelerdendir,güvenle alakalı hiç bir problemin olmasın bence
    istersen yardımcı olabilirim

    YanıtlaSil
  2. aslında strawberryden nasıl alışveriş yapıldığını bilsem yaparım da sorun annemden izin koparıp kredi kartını almak :D internetten alışverişe hiç güvenmez de kendisi.

    YanıtlaSil
  3. rengi çok güzelmiş canım mac rujlar süper ;)

    YanıtlaSil
  4. aynen ben de bayılıyorum mac rujlara yapısı renkleri paketleri her şeyi :))

    YanıtlaSil