Hürriyet Bumerang

3 Aralık 2013 Salı

Kolay ve lezzetli tarif

Ben sevimli tatlılar yapmaya çok meraklıyımdır. Geçenlerde yengemde görüp çok beğenip bu mini cupcake kaplarını almıştım. Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken canım fondü çekti. Ben de fondü gibi olsun diye çikolatayı erittim (hem de beyaz :D) ve muzları kesip kaplara yerleştirdim. Üzerine erimiş çikolatayı döktüm ve en son da Hollanda'dan aldığım pasta süslerinden üstüne döktüm. Çok sevimli oldu görüntü olarak da. Tek zahmeti çikolatayı benmari usulü eritmek. İsterseniz yaptığınız gibi isterseniz dolapta dondurarak tüketebilirsiniz iki türlü de çok lezzetli oluyo. Şu an diyetteyim acıkmak pahasına da olsa bu postu yazdım ve sizinle paylaşmak istedim :D Afiyet olsun :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder