Hürriyet Bumerang

8 Şubat 2011 Salı

Çekiliş :)

Yine bi hediye çekilişi var. Hem de çok beğendiğim Melissa ayakkabılar :)) Çekilişi Pride düzenliyomuş. Ben de bu çekilişe katılmak istiyorum. Bir de kazanan 1 mart'ta açıklanıcakmış yani benim doğum günümden 2 gün önce. Kazanırsam doğum günü hediyesi olur bana :P :D

1 yorum:

  1. Selam Alışverişmanyagı,
    'alışverişmanyagı' blogunu az önce gördüm ve biraz okuma fırsatım oldu ve sayende yeni birşeyler öğrene bildim buna teşekkürler!


    Anladığım kadarıyla yenilikleri paylaşmayı ve tabiki alışverişi seven birisin :-)!! Bilirsin 'Şehir Fırsatları' artık Türkiyede büyük bir Trend ve ilgini çeker diye düşündüğüm için sana sayfamızı tanıtmak istiyorum: http://www.indirimlr.com/

    Orada Türkiyenin BÜTÜN şehirleri için TÜM fırsat sitelerin fırsatlarını bir sayfada sunuyoruz – Indirimlr kategorilere göre sıralanmış. Ayrıca, http://www.indirimlr.com/sehir-firsatlari/ sayfasına baktığın zaman Türkiyenin tüm fırsat sunan fırsat siteleri bir listede yer alıyor: Her Fırsat sitesi için yorum (ve rating) yapılabilir ve teklifi olan siteler şehirleriyle beraber sıralıdır. Fırsat sitelerini Alexa Rank puanlarına göre sunuyoruz.



    Ne yazık ki şu ana kadar fazla tanınmış değiliz daha, cünkü yeni bir kuruluş sayılırız. Sence sayfanda bizden ücretsiz şekilde kısaca bahsetmen mümkünmüdür? Eğer arzu edersen senin için bir yazı yazar ve sade tamamlaman gerekir!


    Bana yardımcı olursan eğer gerçekten çok sevinirim.


    Saygı ve selamlarımla

    Yasemin
    yasemin@indirimlr.com

    YanıtlaSil