Hürriyet Bumerang

19 Temmuz 2015 Pazar

BBW Alışverişim

Herkese merhaba, geçtiğimiz haftalarda BBW'de büyük indirim vardı. Ben de bir büyük boy mumla beraber bi lipbalm bir de lipgloss aldım. Mumu başka bir yazıda ayrıntılı olarak anlatacağım ancak bu postun konusu dudak ürünleri. Kasaya doğru ilerlerken dudak ürünlerinin tanesinin 10, iki tanesinin 15 olduğunu görünce her ne kadar fazla dudak ürünü almamaya çalışsam da bu ikisine karşı koyamadım.




İlki çilekli, eos benzeri lipbalm. O kadar güzel kokuyo ki. Çok yoğun bir kokusu yok ama hafif bi çilekli sakız kokusu. Dudağınıza sürdükçe süresiniz geliyo. Ancak çok kaliteli değil çünkü 15 dakikada bir yenilemeniz gerekiyo. Ama ürün bitirmeyi sevdiğim için benim canıma minnet :D Almayı düşünüyorsanız bir de elmalısı var ama onun kokusu hoş değil.


İkincisi ise mentollü bi lipgloss. Tüplü kutuda, kapağı açıp fırçayla sürmeye uğraşmıyorsunuz, çok pratik. Sürdüğünüzde hafif bi yanma hissi oluyo mentolden dolayı. Ama normalde bu tür glosslarda bikaç dakikaya geçer bu his. Bunda geçmiyo bi 15-20 dakika boyunca devam ediyo. Ama hiç rahatsız edici değil hatta ferahlatıcı. O mentol hissinin geçmesini hiç istemiyo insan. Eğer mentollü rujları seviyorsanız gidin bi bakın derim :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder