Hürriyet Bumerang

19 Ocak 2016 Salı

Blog Satışı - 1. Kısım

Herkese merhaba,
Bugün elimde olan hiç açmadığım veya birkaç kez kullandığım ürünleri satışa koymaya karar verdim. Hepinizin bildiği gibi gün geçtikçe yeni ürünler alıyoruz ve diğerlerini kullanmaya vaktimiz olmuyor. Bu yüzden benim yerime benden daha iyi hakkını vererek kullanacak kişilerin olduğunu düşünüyorum ve sizlerin işine yaraması için ürünleri satışa koyuyorum :)


İlk ürünüm Avon'un Little Black Dress isimli parfümü. İkisini de hiç kullanmadım. Küçük boyu 15 TL, büyük boyu 25 TL.


İkinci ürün Sephora'nın güzellik sıvısı isimli ürünü. Ben birkaç kez kullandım. 10 TL.


Mor kutulu olan ürün Avon'un açık mavi renkli rimeli. Siyah maskara sürüp uçlarına bunu sürünce çok güzel duruyor. Ben 1 kez kullandım, 5 TL
Yine Avon'un Indulgence serisinden Poppy Pink rengi. Birkaç kez kullandım. Bu seriyi sevsem de rengi bana cırtlak geldiği için artık kullanmayacağım. 10 TL.
Diğer renk de yine benim kullanmayacağım bir pembe. Markası Essence, 5 TL.


Victoria's Secret Coconut Passion vücut losyonu. Kokusu muhteşem. Hindistan cevizli ve vanilyalı bir kokuya sahip. 10 TL.


Kutusu kedili, şirin olan ürün ise kajal eyeliner :) Bana yurtdışından gelmişti hiç kullanmadım, bir kez elimde swatchladım. 10 TL.
Diğeri ise Flormar'ın Radiant Pink aydınlatıcısı, 5 TL.

Eveet blog satışımın ilk kısmı buydu. Bu hafta içerisinde ikinci kısmı da gelecek. Bu ürünlerden beğendiğiniz ve almak istediğiniz varsa candan-aysegul@outlook.com adresime Blog Satışı başlığıyla mail atabilirsiniz.

Bir de elimde daha çok ürün var, bunun için Instagram'da bir satış hesabı açmamı isterseniz bana yorum olarak yazın lütfen :)

Sevgiler :)

14 Ocak 2016 Perşembe

2015 Hediyelerim ve Alışverişlerim

Herkese merhaba :)
Bu sabah kanalıma yeni bir video yükledim. Bu video 2015 yılbaşı hediyelerim ve son alışverişlerimi kapsıyor. Real Techniques'ten The Balm'a kadar bir sürü markayı bulabilirsiniz :)
İzlemek ve kanalıma abone olmak için link: Ayşegül Candan
Ayrıca tek tek ürün yorumlamalarını blogumda görmek istiyorsanız yorumlarınızı bekliyorum, sevgiler :)