Hürriyet Bumerang

28 Nisan 2015 Salı

VS Bombshell Body Lotion




Victoria's Secret Bombshell benim en sevdiğim kokulardan biri. Geçen yaz indirimde setini görüp almıştım. Şu anda parfümüm bitmek üzere olsa da bu vücut losyonunun baya bi kısmı dolu. Aslında kokusuna bayılıyorum ama nedense vücut losyonlarını alıp kullanmama gibi bi problemim var :D Sevmediğimden değil ancak üşendiğimden ve unuttuğumdan oluyo bu genelde.
Kokusu bildiğimiz Bombshell kokusu, çok fresh. Kokusunu bilmeyenlere kesinlikle öneririm denemelerini çünkü ben buradan tarif edemiyorum. Yine de internetten araştırdığıma göre içeriğinde vanilya, orkide, passion fruit ve şakayık bulunuyor.




12 Nisan 2015 Pazar

English Home

Herkese merhaba! Bu aralar diyet denemelerim oluyor -daha tam olarak girebilmiş değilim- bu yüzden bol bol bitki çayı demliyorum kendime. Sürekli çaydanlıkla uğraşmak yorucu geldiğinden kendinden süzgeçli olan kupalardan istiyordum. Tam da istediğim gibi bi modeli English Home'da buldum. Çok romantik ve zarif bi tasarımı var. Benim favori rengim olan pembelerden oluşuyor. Eğer siz de kendinden süzgeçli kupa istiyosanız English Home'a bi bakın derim ;)


Paket tasarımına çok önem verdiğim için bana göre mükemmel olan bu paketi de çekmek istedim :D






9 Nisan 2015 Perşembe

Güçlü ve uzun saçlara kavuşmak artık hayal değil!

Herkese Merhabalar

Güçlü ve uzun saçlara kavuşmak artık hayal değil!

Yeni Loreal Paris Elseve Arginine Direnç x3 Yoğun Besleyici Bakım Serisi ile artık saçlar beslenerek uzuyor.

Saçlarına özen gösteren biri olarak saçlarıma ısı kullanarak şekil veriyorum, boya uyguluyorum, iş ve sosyal hayattan kaynaklanan stresi herkes gibi yaşıyorum, tabi sürekli beslenmeme de dikkat edemiyorum ve saçlarıma bu şekilde zarar veriyorum.

Saçlarım bir türlü istediğim gibi uzamıyor! Tam uzadı diyorum ama bir bakıyorum cılız cılız olmuş, güçlü bir şekilde uzamamış. Ah tabi bir de elimi her attığımda dökülen saçlarım!

Bu iki seçenek arasında kalmak senelerdir hepimizin ortak derdi. 

Ya kuaföre gidip kestireceksin ya da uzun ama sağlıksız güçsüz saçlarla gezineceksin!

L’Oréal Paris Elseve Arginine Direnç X3 Yoğun Besleyici ailesinde dökülme karşıtı protein Arginine ve yoğun besleyici Nutri-Omega’yı bir araya getirmişler. Bu formül de kökten uca beslenen saçlarımızın ihtiyacı olan gücü alarak uzamasını ve dökülmeye karşı korunmasını sağlıyor.

Peki ürünün etki özellikleri neler;
•    Saçı kökten uca besler
•    Saçlar güçlenerek uzar
•    Saçı dökülmeye karşı korur

Yaşasın Güçlenerek Uzayan Saçlar!

Bu içerik http://busragenc.blogspot.com.tr/ tarafından hazırlanmıştır. 

 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

7 Nisan 2015 Salı

Nutellalı Türk Kahvem

Eveet güne kahvesiz başlayamayanlardansanız size sabahın bu saatinde muhteşem bir kahve önerim var: Nutellalı Türk Kahvesi. Ben evde kendime yapıyorum bazen ve çok severek içiyorum. Zaten ikisi de çok sevdiğim şeyler olduğu için tadını sevdim, kahvenin acılığı ve nutellanın tatlılığı birbirini dengelemiş. 


Öncelikle bi fincan suyu cezveye koyup üzerine bir tatlı kaşığı kahve koyuyoruz. Sonra isteğinize göre toz şeker ekleyebilirsiniz ancak nutella koyacağımız için yeterince şekerli olacaktır zaten. Ondan sonra bir tatlı kaşığı nutella koymak tam dozunda bi tatlılık veriyor. Siz zevkinize göre daha az veya daha çok koyabilirsiniz. Orta ateşte sürekli karıştırarak kaynamasını bekliyoruz. Sürekli karıştırmak benim deneyimlerime göre daha köpüklü olmasını sağlamak demek :D



6 Nisan 2015 Pazartesi

Ayın Güzellikleri


Kahve Dünyası'nın yoğurtlu dondurması tatli krizleri için birebir. Hem de az kalorili :)


Arkadaşımın köpeği Sofi'nin bu haline bittim, haylaz köpecik :D



Köpek demişken parkta gördüğümüz bu yavru köpeklere bayıldık, köpek aşkım depreşti yine :((


Kuruçeşme Huqqa'ya ilk defa gittim ve çok beğendim, özellikle sunumlarını ve nargilelerini.



Yine bi tatlı krizi anımda bitter çikolatayı eritip fondü yaptım :)


Ve yine TV izlerken gözlük takmak zorunda olduğumdan bunaldımm