Hürriyet Bumerang

25 Ocak 2015 Pazar

Outfit of The Day

Geçen hafta uzun zamandır kalmadığım kuzenimde kaldım ve birbirimizi ne kadar çok özlediğimizi farkettik. Fırsat bulmuşken dışarı çıkalım hava alalım dedik. Tabi ben hazırlıksız gittiğim için yanımda hiç kıyafet yoktu ve kuzenimin dolabından giyindim. Sadece pantolon bana ait :D Bu kazak altından gömleği sarkıtmak güzel oldu ne dersiniz? Mango'da bu tarz kendinden altına gömlek giymişsiniz gibi duran kazaklar var onlara bakabilirsiniz kolay yoldan :D 







22 Ocak 2015 Perşembe

Diyete Bağlı Kalma Tüyoları





Benim canııım arkadaşım ilayda daha önce instagram'da da söylediğim gibi youtube kanalı açtı. Çok güzel makyaj videoları var ve yeni bir seriye başladı: Diyet. Ben çok beğendim ilk videosunu yararlı bilgiler vermiş bize. Size de öneririm bu videoyu izlemenizi. Kanalı beğenirseniz takip etmeyi unutmayııın :) İlayda: ilosundunyasi

Bu arada beni de takip etmek için Youtube: aysegulcandan

İnstagram: ilosundunyasi, aysegulcandannn

18 Ocak 2015 Pazar

Victoria's Secret Coconut Passion

Hindistan cevizi ve vanilya kokularına ne kadar bayıldığımı bilen bilir, geçenlerde indirimde bu Coconut Passion seti indirimde çok çok uygun bir fiyata bulunca direk aldım tabii ki. Uzun zamandır istiyodum vücut parfümünü, vanilyalı VS vücut spreyim bitince, hazır da bu 3lü seti görünce tam isabet dedim. Bu kokuyu kesinlikle öneriyorum. Fırından yeni çıkmış kurabiye gibi etrafta gezmeyi seviyorum :D
Genelde aldıklarımı paylaşabildiğim kadar instagramda paylaşıyorum takip etmek isterseniz aşağıya koyuyorum kullanıcı adımı :)
Youtube kanalım için: Ayşegül Candan
Instagram: aysegulcandannn




8 Ocak 2015 Perşembe

Çantamda Ne Var

Herkese merhabaa, bildiğiniz gibi youtube kanalımı yeni açtım ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İkinci videomu geçen gün yükledim. Siz de bakmak isterseniz ve izlerseniz çok sevinirim. Olumlu/olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum. Youtube kanalı olanları da takip etmeyi çok isterim :) 
Beni Ayşegül Candan olarak bulabilirsiniz. 


4 Ocak 2015 Pazar

Maybelline Baby Lips

Önceleri ülkemizde yokken herkesin merak ettiği, yurtdışına giden yakınlarına sipariş ettiği makyaj ürünü olan Maybelline Baby Lips bu sene ülkemize geldi. Ben de ilk başlarda almasam da sonradan merakıma yenik düştüm ve 3 rengini birden aldım :O Bendeki çeşitler Pink Punch, Cherry Me, Hydrate.



İlk olarak Pink Punch'ı yorumlayayım. Birkaç kat sürdüğümde dudaklarıma şeker bir pembelik veriyor. Kokusunu tam olarak çıkaramadım ama frambuaz mı desem, şeker mi desem bilemedim ama güzel bir koku olduğu kesin. Yapısı da yumuşak, dudakları yumuşatıyor.


İkincisi ise Cherry Me. Benim en sevdiğim bu çünkü vişne kokusunu aşırı derecede seviyorum. Herkesin bildiği vişneli Nivea lipbalm ve The Body Shop Cherry Lip Butter favorimdi, bunu da çok sevdim. Kokusu, yapısı, rengi her şeyiyle çok güzel. Parlak bi yapısı var, Pink Punch kadar olmasa da bu da biraz renk veriyor. Bence her şeyiyle kararında.


Sıra geldi en az sevdiğimee... Bu Hydrate olanı kabının rengine vurularak aldım. Limonlu gazoz gibi bi kokusu var. Başta bu koku hoşuma gitse de sonradan sevmemeye başladım acaba diyorum çocukluğumdan kötü bi anım falan mı var :D Ne zaman sürsem çocukluğum geliyo aklıma çünkü. Bunun renksiz olması güzel ama dudaklarım çok çatladığı zamanlarda sürdüğümde yakıyo. Çözemedim nedenini ama elim pek gitmiyor.


Sizin favori Baby Lips'iniz hangisi? :)