Hürriyet Bumerang

28 Temmuz 2014 Pazartesi

Herkese İyi Bayramlaaar :)

Son bikaç gündür kuzenimin düğünü sebebiyle tüm aile Gaziantep'teyiz. Düğünün bayrama denk gelmesi iyi oldu uzaktaki akrabalarımızı da görebildik. Umarım herkes akrabalarını görebiliyodur bu güzel günde. Göremeyenler ise üzülmesin bence. Önümüzde çoook uzun bayramlar var :) Herkese iyi bayramlarr!!!


Elbise: Atmosphere 
Ayakkabı: Bambi 

23 Temmuz 2014 Çarşamba

Bu aralar ben


Üniversite tercihlerini yaptık, hadi bakalım inşallah Bahçeşehir olacak :) 


 
Studio Rain'in mağazası var mı yoksa sadece internetten mi alınıyor? Bu aralar şu modele takmış durumdayım da. 


İtalyadayken yemeyi en çok sevdiğim şeyi bulunca almadan duramazdım. Ama ne yazık ki beklentimi karşılamadı çünkü ağır tereyağı kokusunda tadını alamadım :(


Cold Stone dondurmalarından denedim ve bayıldım, bi dahaki gidişte Reeses koydurup deniycem :D 


L'era Fresca dondurma kutularına bayılıyorum. Sadesini sevsem de çilekli damak tadıma pek uymadı. 




Bu aralar türk kahvesi çok içiyorum. Ve falcı bacıya fal göndermeyi unutmuyorum :D



11 Temmuz 2014 Cuma

İnceleme Yazısı

Biz kızlar her zaman yumuşak ve güzel kokan saçlarımızın olmasını isteriz değil mi? Şahsen benim saçlarımda ne şampuan ne krem kokusu kalmamasından yakınan biri olarak en çok istediğim şeylerden biridir bu. İstediğim yumuşaklığı ve kokuyu (birkaç saatliğine de olsa) veren bi ürün buldum: L'oreal Elseve Extraordinary Oil. Kokusu tarçın gibi ve çok hoş bence. Tabi bu kişiden kişiye göre değişen bir olgu ama. Ben tercihen iki günde bir veya istediğim zamanlarda bu yağı saçlarıma sürüyorum ve yumuşaklığının keyfini tüm gün çıkarıyorum :) Şimdi siz bu ürün yağ, saçta yağlanma yapmıyor mu diyeceksiniz. Hayır yapmıyor çünkü zaten saç uçlarına sürülüyor, diplerde herhangi bi yağlı görünüm olmuyor, uçlarında da daha sonradan çirkin gözüken hiçbir şey olmuyor. Ben Watsons Card ile indirimden 9,90 TL'ye aldım. İki gün önce baktığımda indirim hala devam ediyordu. Eğer tarçın kokusunu seviyorsanız ve uygun fiyatlı, saçları yumuşatacak kaliteli bir ürün arıyorsanız ben kesinlikle bu ürünü öneririm :)


10 Temmuz 2014 Perşembe

Hiç Adriana Lima kadar güzel hissettin mi? Hemen karar verme. Denemeden bilemezsin!

Hayatın boyunca birçok güzellik malzemesi kullandığını ve çok azından memnun kaldığını biliyoruz. Çünkü hiçbir güzellik malzemesi, içindeki doğal güzelliği ön plana çıkarmaz. Emin ol, hissettiğin kadar güzelsin! Veet olarak seni en güzel neyin hissettireceğini düşündük ve her duruma özel Veet ürünleri geliştirdik.




Adriana Lima’nın doğal güzelliğinden yola çıkarak, sana en az Adriana Lima kadar güzel hissetirmenin yollarını göstermek istedik. Doğadan gelen içerikleri, cilt tipine ve bölgesine göre farklılaşan seçenekleri ile her ihtiyaca hitap eden Veet, saatler süren epilasyon seanslarına anında çözüm sunarken, cildinin ihtiyacı olan bakımı da sağlıyor. Veet sayesinde, haftalar boyunca istediğin kıyafeti istediğin zaman giyebilirsin. Adriana gibi güzel hissetmen için, krem, sprey ve soğuk ağda bantlarından sana en uygun olanını seçmen yeterli.




Hayat bir defileyse, her an hazırlıklı olmalı. Tıpkı Adriana gibi. Doğal güzelliğini gönül rahatlığıyla sergileyebildiğin sürece, Adriana kadar güzel hissedeceksin!




Veet’ini seç, çünkü sen de en az Adriana kadar güzelsin.

Bir boomads advertorial içeriğidir.