Hürriyet Bumerang

28 Mart 2014 Cuma

NOTD: Golden Rose Matte Velvet 101

Selam, oje postu yapmayalı yıllar olmuş bunu farkettim bugün :D Bi oje sürüp post giriyim bari dedim, hem de yarına hazırlık olmuş olur. Yarın mavi giyeceğim için en sevdiğim ojelerimden biri olan mat simli maviyi sürdüm. Renkler çok net gözükmeyebilir ancak en gerçekçi olan bunlardı. Normalde mat ve sim saçma gelebilir ama ben sevdim bu ikiliyi. Sizin düşünceleriniz neler, sevmeli mi sevmemeli mi? 




Not: Alttan gözüken pijamam komik olmuş sonradan farkettim :D

Hello Spring :)


Başlık adını bu resimden alıyo. Bu havalar beni o kadar mutlu ediyo ki :) 


Spora başladım şu tarz bi ayakkabı arıyorum. Baharlık iç açıcı pastel tonlar spor için birebir motivasyon :D Tabi rahat olması da önemli bi faktör. Siz başladınız mı bakalım spora? 


Diyet için çok güzel bi içecek olabilir. Şeker katmadan ve yağsız sütle yapıp renkli pipetlerle hava katınca neden olmasın :) 


Bu aralar modum budur :D Havuç olmaya çalışan optimist bi portakal havalarında olmam komik geliyo ancak isteyince her şey başarılır ;)


Starbucks pembe olsa ne şeker olurdu değil mi? Tam biz kızlara göre :)


Bir süre bunlardan uzağım ama resimleri bile çok şeker :)


Dünyanın en güzel bavullarııı 


Şu tarz sırtı kesik bi elbise arıyorum. Nerede bulabilirim? 


24 Mart 2014 Pazartesi

Tavşan

Bu tişörtümü çok severek LTB'den aldım. Üstündekinin ne olduğunu çözemesem de ben tavşan demeyi seviyorum :D 



23 Mart 2014 Pazar

Bu aralar


Bir yandan baharın gelmesine sevinirken


Diğer yandan kışı özlüyorum.


Şu kelebek gibi uçup istediğim yere gitmek istiyorum.


Yağmurda yürüyüp rahatlamak istiyorum.


Döneli çok az bir süre geçmesine rağmen yeniden yurtdışına gitmek istiyorum. 


Kayak yapmak istiyorum. Çok geç keşfetmişim.


Sağlıklı beslenmeye bir an önce başlamak istiyorum. Malum yaz geliyor :D


Rengi ve modeli çok şeker değil mi? Tam bahar/yazlık.


Hey Sen!

Evet evet sen! Canımın içi, iki gözüm, kelamımın alıcısı, hayalime ortak! Ya da sen canım blogger arkadaşım! Çok mu zor iki satır yorum bırakmak? Ne zaman kendimizden ve birbirimizden bu kadar uzaklaştık? Ne oldu da bize başlarda sonsuz desteklerken şimdi bir küser olduk? Bu bir yorum dilenciliği değildir yalnız bunu belirteyim! Ama bir gerçek var ki bloglar yorumlar sayesinde gelişir, büyür, olgunlaşır! Hatalı olabilirim, beğenmiyor olabilirsin, sevmiyor da olabilirsin.. Ama bunu bana yaz ki "hoolleeeyy en bi harika benim" modunda olanlardan sıyrılabileyim.. Evet ben en bi harika yazar değilim! Belki biraz Türkçe'm de kıttır. Ya da sana sıkıcı gelir anlatımım ama bunu bana yaz! Ürünü anlatıyorum, sana farklı yönleri varsa yaz! Çok mu beğendin yaz! Bayılıp bunaldın mı yaz! Yoksa hepimiz kendimizi tekrar edeceğiz sıklıkla.. Yorumdan kastım "aaayyyiii cııınnııımm" yaz değil elbet. Bırakalım artık "o beni oraya çağırmadı, bu bana yamuk yaptı" triplerini, bir sıyrılalım bundan.. Burası hepimizin şahsi arka bahçesi, elbette dilediğimizi atar tutarız ama birbirimizden esirgediğimiz 2 satıra ne oldu da gitti bizden? Hepimiz biliyoruz birbirimizi gizli gizli okuyup burun kıvırdığımızı, gelin yapmayalım bunu, açık olalım, kendimiz olalım! Ha yazılanlar gerçekten ilgini çekmiyordur anlarım ama düşünceye bu kadar balta vurulan bir ülkede sen benden düşüncelerini ne olur esirgeme ki ben nefes aldığımı bileyim! Canım okuyucu, yaz kurban olayım yaz! Sen olmazsan ben zaten olamam! Beni ben yapan sensin, senin yorumların! Hadi iki gözüm öpüyorum çok, bana yaz... Bu yazıyı bizlere bildirerek ve linklerimizi vererek kendi bloglarınızda da yayınlayabilirsiniz. Sevgilerimle.. AliceinShoppingLand , BirVarımBirYokum , BuBenimPartim, DiscoTopu , KendinYap , SsDesignButik Not: Ben bu yazıyı AliceinShoppingland blogundan aldım. Güzel yazmış.

22 Mart 2014 Cumartesi

Haftanın Güzellikleri



Bu ay çok fazla donut yedim. Suçlu mutluluk işte. 


Babamın deniz ürünlerine olan hastalığı haftada minimum 3 kez balık, karides ve türevleri yememize neden oluyor :D


Kadıköy yürüyüşlerinde biz. Her türlü konuda direnişçilik yaparız :D 



Moda'daki Moda Park'ın haftasonu brunchını öneririm. En sevdiğim şeylerden biri haftasonu deniz kenarında brunch :) 



Hardal'ın nutella suflesi. Yiyin yedirin. Yummy! :)


Okul'da modum: Süsümden ve lipbalmlarımdan ödün vermem, çay ve nescafemi termosumdan içerim, YGS mağduru olarak test çözerim. 


Yazdan beri merak ettiğim bi tatlıydı Midpoint Vanilla Cream. Beklentilerimi karşılamadı malesef :/




Dünyanın en güzel ve en şirin bardağı :)


Misket limonu sever biri olarak sevdim. 

Spring <3

Sonundaa çok beklediğimiz o bahar ayı geldi. Bütün seneyi bu bahar ayını bekleyerek geçirdim. Sonunda YGS bitiyor. Ancak önümde kocaman bir LYS engeli var. (Umarım bir an önce geçer) 
Bugün hava özellikle çok güzel. Ben de güneş gözlüklerimi taktım, ince giysilerimi giyip ailemle dışarı çıktık. Sınava gireceğim okula bakmaya giderken sahile falan uğradık. Tam günü sahilde geçirmelik bi bahar havası. 


Her YGS mağdurunun olduğu gibi ben de çok kilo aldım. Yüzümden belli oluyor değil mi? Yarından sonra diyete başlayacağım bakalım sonuçlar umarım memnun eder. 
YGS'de bana başarılar dileyin sevgili izleyicilerim. Hepinize mutlu baharlar :) 

9 Mart 2014 Pazar

8 Mart İndirimleri

Bu 8 Mart'ta fazla bir şey almadım sadece Yves Rocher'a bi uğradım. Tüm ürünlerde %30 indirim vardı. Ben de bu indirimden bi küçük boy böğürtlenli duş jeli, bi frambuazlı lipgloss, bir de frambuazlı sabun aldım. Bir de yanında kartımı ilk kez kullanmam nedeniyle 25 TL'lik göz makyaj temizleyicisini 5 TL'ye verdiler. Henüz denemedim deneyince yorum postu gireceğim. 

7 Mart 2014 Cuma

Skiing

Gelelim Finlandiya ile ilgili postlarımaa...
Öncelikle ben kayak maceramı anlatmak istiyorum. Biz 6 öğrenci ve 2 öğretmen olarak ESN projesi için Finlandiya'ya gittik geçtiğimiz ay. Ben ilk başlarda soğuk hava dolayısıyla çok korkuyordum ancak gidince tahmin ettiğimin aksine çok sevdim Finlandiya'yı. Bunda bir de normalin biraz üstündeki hava sıcaklığının da etkisi var :D 
Nerde kalmıştık? Evet ben size kayak deneyimimi anlatıcaktım. Oraya giderken en çok korktuğum şeylerden biri de kayak deneyecek olmamdı. Evet herkes kayağın ne kadar eğlenceli olduğundan bahsedip duruyordu, evet herkes alışınca bırakmak istemiyceğimi söylüyordu ama ben abimin geçen sene kayakta boynunu sakatlamasıyla ve biraz da korkak yapım sebebiyle korkuyordum :D Ancak hiç de korktuğum gibi değilmiş, işin önemli kısımlarını, püf noktalarını öğrenince çok keyifli bir aktivite. Ben ilk başta öğrenirken çok düştüm. İyi ki bir yerimi sakatlamadım. Bir de herkes elindeki çubuklarla yukarıya çıkarken ben aşağıda unuttum ve o halde ellerim bomboş öğrendim tepeden aşağı doğru kaymayı :D Allahtan yanımda yılların deneyimli hocası vardı ve bana çok profesyonel bir şekilde öğretti kaymayı. Tabi ben tadını alınca defalarca kaydım ve yorulmadım. Gitme vaktimiz gelmeseydi eğer daha saatlerce kayabilirdim :D En komik kısımsa arkadaşımın daha ben öğrenmeden üzerime düşmesi ve benim o yokuşta ayağımda kayak takımlarıyla ayağımı havaya kaldırarak oturur bi halde düzlük alana inmeye çalışmamdı. O halde düşününce kendimi daha da gülesim geliyor :D 
Demem o ki siz de eğer korkuyorsanız bu korkunuzu yenin ve deneyin. İnanın hayat korkarak ve bişeyleri denemeden vazgeçerek yaşanmıyor. Şimdilik hepinize iyi akşamlar sevgili izleyicilerim :) 




 
Ben en arkadaki kırmızı kasklıyım. Atkım nerdeyse düşücek gibiymiş :D Görebildiniz mi? :) 

6 Mart 2014 Perşembe

Happy Birthday To Me :)

3 gün önce yani 3 mart tarihinde benim doğum günümdü ve 19 yaşımı doldurdum :) Şu an hem çok ilginç hem de çok sıradan geliyor :D Doğum günümde bi arkadaşlardan bi de aileden olmak üzere iki sürprizle karşılaştım. İlki çok komikti. Benim gözlerim bağlanıp yürütülürken kafama kuş pisledi :D Üstüne gözlerim açılınca konfetilerin patlamaması gibi bi talihsizlik de yaşadık. Tabi bunun etkisiyle hepimiz gülme krizlerine girdik. Yine de çok güzeldi ve arkadaşlarım bu sürprizle beni çok mutlu etti.
 
Sitelerinin çardağında bana doğum günü sofrası hazırlamışlar :D



İkinci sürpriz ise ailemin beni yemeğe götürmesi ve ardından eve gelince çiçek sepetinden gelen keklerimi bulmam oldu :) Hep istemiştim doğum günümde çiçek sepetinden kek gelmesini. Şans bu yaşımaymış. Annemden de kar taneli kolye geldi. Çok beğendim :)