Hürriyet Bumerang

25 Nisan 2013 Perşembe

Vakko Esmod İstanbul Tanıtım Günü

Bugün Vakko Esmod Tanıtım Günü'ne davetliydim. Davet okulumun da olduğu Nakkaştepe'deki Vakko Moda Merkezi'ndeydi. Öncelikle söylemeliyim ki yıllardır servisle önünden  geçiyorum ve çok merak ediyordum Vakko Moda Merkezi'ni. Tahmin ettiğimden de güzelmiş içi. Konferans salonunun bulunduğu yerdeki cafeyi ve dizaynını da çok beğendim.






Konferansta Esmod okulu, köklü geçmişi ve eğitimi anlatıldı. Esmod'da kısa süreli eğitimler olduğunu biliyodum ve başlama tekniklerini falan öğrenmek için bu kurslara katılmak istiyordum. Bu yaz Temmuz'da yaz okulunun olacağını öğrendim ve belki katılırım diye kartını aldım :)



İkramlardan bu minik cupcake ve sevimli turtayı aldım, baya lezzetlilerdi zaten çikolata ve turta hastası olan bana göre :D


Ve Vakko Esmod'un katılanlara verdiği tanıtım kitapçığı ile not defteri ve kalemi.



24 Nisan 2013 Çarşamba

Moda Sahili

Geçen haftasonu havanın güzelliğini fırsat bilerek Moda Sahili'ne gittik. Uzun zamandır gitmiyodum ama ben sahilleri ne kadar sevdiğimi farkettim. Özellikle moda ve caddebostan. Her neyse o gün ilk defa çay içmek için Tarihi Moda İskelesi'ne gittim. Güzel yer bi gün de akşam yemeği yemek için gidebilirim.
Bu arada ilk defa bol paça pantolon giyindim ve herkes çok yakıştırdı :) Belki başka renkte de alırım bu model :D
Pantolon: Mavi, Ayakkabı: Lacoste, Çanta: CK, Gömlek: Zara, Mont: Benetton









8 Nisan 2013 Pazartesi

Haftanın Güzellikleri 10

Başlığa bakıp da haftanın sanmayın hepsi geçen aydan. Not: Arkadaşımın doğum günü için 2 pasta kestik ikisi de birbirinden lezzetliydi özellikle frambuazlı olan :D
 

Doğum Günüm

Baya geç olsa da (1 ay kadar :O) daha yeni ekliyorum doğum günü resimlerimi :D Pek bi özelliği yok gerçi arkadaşlarımla Afzelia Cafe'de kutladık. Ama pasta baya güzeldi görmeden çilek-çikolatalı sipariş ettim tadı mükemmeldi herkes çok beğendi. İyi ki doğdum, ne çabuk 18 oldum :D Not: Kombin fotoğrafı çekmeyi unuttum daha sonra çekip eklerim.





1 Nisan 2013 Pazartesi

Kadınların içini ısıtan, onları gülümseten ürünler ve fırsatlar Mompery.com'da

Moda dünyasının içimizi ısıtan yeniliklerini uygun fiyatlara satın alıp farkınızı ortaya koyma fırsatını kaçırmak istemeyen hanımlar için artık www.mompery.com var. Özellikle anne olan kadınlara yönelik hem kadın hem bebek ürünlerini artık %90’a varan müthiş indirimlerle alabileceksiniz. Üstelik kısa bir süre için ilk üyelikte anında 20 TL hediye çeki, ilk 100 TL alışverişte ise “ekstra” 20 Tlhediye çeki ile 40 TL avantaj elde etmenin tam zamanı!

Mompery.com’da, kadınların sevgilisi Hello Kitty lisanslı ürünlerden, kozmetik markalarına, ev dekorasyonu için kullanılan renkli duvar stickerlarından, Victoria’s Secret’ın kaliteli ve şık iç çamaşırlarına kadar herşeyi Mompery.com’da bulabilirsiniz. 

Trendyol ile deneyim kazanan genç girişimciler, özellikle anneleri anlayan ve onlara alışveriş konusunda en büyük yardımcıları olabilecek Mompery.com’da, her sabah 7’de sizlerle buluşup 72 saatte bir yenilenen farklı tarzlardaki butiklerle sizlere hizmet veriyor. Her sabah Mompery.com’a tıklayarak "Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi büyük markaların indirim dönemlerini de takip etmek zorunda kalmadan alışverişinizi keyif içinde tamamlayabilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.