Hürriyet Bumerang

30 Eylül 2012 Pazar

Almanya'dan Gelenler

Teyzem geçen hafta Almanya'dan döndü ve beraberinde bana bu cicileri getirmiş: Çikolata, terlik ve Hypnotic Poison(doğruyu söylemek gerekirse bunu ben sipariş ettim:D) :) Çikolata olarak özellikle beyaz toblerone istemiştim ama kalmamış aldığı yerde :/ o da bana bunları getirmiş üstelik içlerinde benim çok sevdiğim Kinder Country de var :D Terliği çok beğendim sağolsun teyzem düşünüp almış hem de kalpli ve pembe :) Hupnotic Poison'im da bitmişti teyzem dönmeden sipariş edebildim :D Yurtdışı ganimetleri yazım bu kadar. Artık ben Hollanda'ya gidene kadar kimse yurtdışına gitmiyo. Ben de gittiğim zaman aldıklarımı gösteririm. Umarim bikaç ay içinde gidicem :)

Disney Cinderella Collection-Sephora

Az önce Sephora'nın Disney koleksiyonu çıkaracağını öğrendim. Koleksiyonda ürünler tek tek değil palet halinde satılıyormuş. Açıkçası far paletleri falan benim pek ilgimi çekmez ama bu ruj setini çok beğendim. Tüm renklerinin bana uygun olması da ayrı bi güzellik. Türkiye'ye geldiği zaman eğer rujların yapısı güzel olursa bu rujları alırım ben :)

22 Eylül 2012 Cumartesi

Nişantaşı

Kusura bakmayın sevgili okuyucularım kaç haftadır okulların açılması nedeniyle post hazırlayamıyorum telefondan yayınladığım haftanın güzellikleri dışında :( Sonunda tembelliği bir kenara bırakıp boş vaktimde resimleri bilgisayara attım ve post hazırlamanın ilk adımını attım. Cidden insana tembellik geldikçe geliyo fotoğrafları atma zahmetinde bulunmayınca haftalarca bekliyo post. Her neyse bu postum geçen haftasonumdan. Uzun zamandır görüşmediğim karşıda oturan iki kuzenimle buluştuk sonunda :) Ortak nokta olan Nişantaşı'nı belirledik. O gün akşama balık olduğundan ve ben onlara gideceğimden pek fazla yemek yemedik orada. Tatlı bile yemedim yani ki Limonata'ya gitmeyi çok istiyodum hazır City's'e gitmişken. Neyse artık bir dahaki gittiğimde Limonata'da kesinlikle tatlı yerim yeniden :D O gün ne giydiğime gelince: Etek olarak çok sevdiğim Zara eteğimi giydim. Neden bende fazla uzun duruyo ki bu etek aynada bakıyorum normal kısalığında fotolarda hep uzun hep diz hizasında. Sanırım gün boyunca belimden düşüyo o yüzden böyle uzun oluyo. Bluzum da çok sevdiğim Zara. Bu bluzu yüksek bel eteklerle giymeyi çok seviyorum. Çantam Mango. Mint yeşiliyle bu ton pembeyi nedense çok yakıştırıyorum ben bu yüzden bu eteği giydiğimde hep bu tonda çanta kullanıyorum :) Ayakkabılarım ise bütün yaz ayağımdan çıkmayan Nine West.
City's'de bir sürü şey beğendim. Bunlardan birkaçı ise bu pembe Batik etek ve Koton topuklu ayakkabılar. Ayakkabıları bilmem ama eteği kesinlikle almak istiyorum.
Akşam güzelliklerimiz salata sofrası vee ıslak keeek :) Salata o kadar güzeldi ki o kasenin yarısını bitirdiğimden balığa yer kalmadı çok az yedim balıktan :D
Akşam kuzenimdeyken üstümü değiştirdim ve kuzenimin denizci ceketini giyip fotoğraf çekildim :) Kendisi denizcilik lisesi son sınfta. Bu ceketin içinde kaybolmak hoşuma gitti :D Atlet: Mango, Şort: Polo

20 Eylül 2012 Perşembe

Haftanın Güzellikleri 02

Bu hafta bunları beğendim. Bakalım siz beğencek misiniz? :)

9 Eylül 2012 Pazar

Bodrum Tatilim-5 (Bodrum Merkez Gezimiz)

Bodrum Merkez'e giderken rahat bir şeyler giymek istedim. Bu yüzden siyah kot şortumla beraber püsküllü bluz giyindim. Üzerindeki pandayı da çok beğendim :D Şortum Mango, Bluz Miss Poem/Boyner, Çanta CK, Ayakkabı NW, bileklik Türkbükü'ndeki yerel bi takıcıdan, saç bandı annemin.
Yolda giderken kendimize içecek aldık. Tabi ki ortadaki Ice Tea şeftali benim :)
Merkez'de bi mağazaya girdik. Mağazanın böyle güzel bi manzarası mı olur ya denize sıfır resmen.
Dönmeden önce de en son Denizcilik Müzesi'ni gezdik. Keşke kuzenim Furkan da yanımda olsaydı Denizcilik okuyo o da baya ilgilenirdi.

8 Eylül 2012 Cumartesi

Bodrum Tatilim-4

Bu kombin öyle aman aman güzelliği olan bi kombin değildir. Aceleyle giyilmiş özensiz spor kıyafettir. Bu yazımdan sonra yarın Bodrum Merkez gezimizi, ertesi gün de oradaki köpek aşkımı anlatıcam. Yani kombin postlarının sonuncusu diyebiliriz bunun için. Buradaki kombinimde Şortum LCW, Bluzum Mango, Çantam CK, Ayakkabım NW.
O gün sabah Cennet Koyu'na gitmiştik denize girmek için. Denizi o kadar güzel ve temizdi ki yüzmeye doyamadım :D Burada da bikinimin üstüne klasik şort-atlet ikilisini giydim. Atlet Mango, şort Kasha, terlik Accessorize.
Başka bir gece de gezerken yerel bi butikte Pride Fashion yakaları gördüm. Bu mercan rengine bayıldım ama orjinalliğinden emin olamadığım için almadım. Aslında yakaları pek sevmem ama bu yakaya bayıldım çok da yakıştı bana diye düşünüyorum. Orjinalleri nerede satılıyordu bilen var mı?

7 Eylül 2012 Cuma

Bodrum Tatilim-3 (Pinky)

Bu yazımda da en sevdiğim renk olan pembe kombinimi paylaşıcam. Bu kombinimdeki eteğim en sevdiğim eteklerden biri. Hem pembe hem uçuşan etek :) Kombin: Etek: Zara Atlet&Çanta: Mango Ayakkabı: Magza (Kadıköy)
O resimdeki küçük bardaktaki pembe şey aslında çilekli frappeydi. Bizim küçük çocuklar minik bardağa koymuşlar frappeyi orda dura dura ayrışmış renklerine :D Biz de üstüne pembe çiçek koyup süs havası verdik çok hoşumuza gitti :)

5 Eylül 2012 Çarşamba

Haftanın Güzellikleri 01

Bundan sonra her hafta instagramdan ve kendimden beğendiğim şeylerin resmini koyacağım. Bundaki karar verme sebebim instagramdaki farklı kullanıcıların birbirinden farklı ve güzel resimleri. Bu haftaki konum tatlılar :) Hepinizi acıktırdım değil mi? :D