Hürriyet Bumerang

31 Ağustos 2012 Cuma

Geçici Dövmelerim

Burada kaldığımız yerde bi Yalçın abi var kendisi hint kınasıyla çok güzel dövmeler yapıyo. Biz arkadaşımla bugün ondan bize köpek patisi dövmesi yapmasını istedik. Ne zamandır istiyodum deneme amaçlı çok güzel oldu :) Bi de parmağıma Hello Kitty kurdelesi istiyodum ama hint kınasıyla anca bu kadar oldu :D Ben çok sevdim bi gün cesaretim olur da gerçek dövme yaptırırsam köpek patisi yaptırırım.

29 Ağustos 2012 Çarşamba

Mağaza Önerisi: Ley's

Türkbükü'nde kaldığım yerde bir tanıdığımızın minik ama çok sevimli bir butiği var. Mağazanın sahibinin adı Leyla. Çok sevimli bir bayan kendisi ben kısa süredir tanıyo olmama rağmen çok kanım ısındı :) Mağazadakı ürünleri kendisi bizzat gidip Paris'ten getiriyo. Butiğin dizaynı benim en sevdiğim renklerden olan mint rengi. Leyla teyze ailesiyle beraber tasarlayıp dizayn etmiş mağazayı. Aksesuarları da butiğin içini de kıyafetleri de çok beğendiğimden size beğendiğim parçaları sunmak istedim. Umarım beğenirsiniz :) Mağazaya gittiğinizde bakmak isterseniz yeri Türkbükü sahilinde Türkbükü Doğal Dondurmacısı'nı solunuza aldığınız zaman biraz ilerisinde.
Edit: Leyla teyzenin Ankara'da da bir butiği var ancak adresini bilmiyorum. Eylül'ün 15inde Ankara'ya dönüyorlar ve buradaki butiği kışın kapalı.

Günün Ojesi 03

Bugün de canım nar çiçeği renkte oje sürmek istedi. Bu ojenin numarası supershine 28.

28 Ağustos 2012 Salı

Günün Ojesi 02

Bugün uyandığımda pembe hissedip Flormar supershine 29 numara pudra pembesi ojemi sürdüm :) Kendisi en sevdiğim ojemdir. Gününüzün pembe gibi şeker tadında geçmesi dileğiyle

27 Ağustos 2012 Pazartesi

Günün Ojesi 01

Blogumda günün ojesi bölümü yapmaya karar verdim. Çünkü tatildeyim ve her gün oje sürüyorum :D Bugünün ojesi flormar 424 mint yeşili. En sevdiğim renklerden biri mint çıktığından beri. Not: fosforlu yeşil arkadaşımın elidir.

23 Ağustos 2012 Perşembe

Mac Marilyn Monroe

Arkadaşımdan duyduğum haber karşısında çok sevindim. Mac Marilyn Monroe koleksiyonu çıkarmış sanırım :D Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum aylardır MAC'e uğramadım ama geldiyse gidip en azından 1 kırmızı ruj almayı planlıyorum :)

Topshop Dresses

**LACE MINI FRILL DRESS BY RICHARD NICOLL Was £175.00 Now £80.00 Colour: PALE PINK
**CHAIN BACK DRESS BY RARE Price: £42.00 Colour: NUDE
**COWL NECK CHIFFON DRESS BY WAL G Price: £33.00 Colour: GREEN
**FLORAL BOW DRESS BY ANNIE GREENABELLE Price: £45.00 Colour: MULTI
**CHIFFON BANDEAU DRESS BY RARE Price: £55.00 Colour: OXBLOOD
**ELLA DRESS BY ANNIE GREENABELLE Price: £58.00 Colour: MULTI

Topshop Going Out Collection

Aralarından en çok sevdiklerim; NEON FLORAL JACQUARD CORSET, PETITE HEART BACK PROM DRESS ve LATINO SUNTOP oldu.
PEARL COLLAR PEPLUM TOP Price: £32.00 Colour: NUDE
NEON FLORAL JACQUARD CORSET Price: £40.00 Colour: PINK
BONDED LACE PEPLUM TOP Price: £28.00 Colour: PURPLE
SHOWBIZ STUDDED PLATFORM SHOES Price: £85.00 Colour: BLUE
FLURO FLOWER ORAGAMI DRESS Price: £65.00 Colour: FLURO GREEN
LOADED PLATFORM SANDALS Price: £65.00 Colour: MULTI
PETITE HEART BACK PROM DRESS Price: £55.00 Colour: CORAL
LATINO SUNTOP Price: £24.00 Colour: BLACK
GLOW PATENT BOW POINT COURT SHOES Was £50.00 Now £15.00 Colour: PINK

Ünlü Stili 1 - Mila Kunis

Eveet ben de artık ünlü stili bölümü yapmaya karar verdim :) Moda blogları kadar pek usta olmasam da kendi zevkime göre kıyafetleri yorumlayacağım. İlk ünlümüz Mila Kunis olsun dedim.
İlk olarak kırmızı halı stiliyle başlamak istedim. Gerçi pek fazla fotoğraf yok ama bu bikaç elbisesini de yorumlamak istiyorum. İlk resimdeki lila elbisesini rengi, tonu çok güzel ama modelini pek beğenemedim. Bana pek uygun değil. İkinci elbisesi çok güzel modelini beğendim rengine aşık oldum :D Üçüncü elbise ise model bakımından pek beğenemesem de Mila Kunis'in fiziğine çok güzel oturmuş. Yalnız o dudak üstü kenarı çizgileri bazen bende de oluyo en sinir olduğum şeydir o çizgiler :(
Sıra benim en sevdiğim olan stilde. Bu 3 kombinini de çok beğendim. Özellikle sondaki uzun salaş elbiseli olanı. Benim de hep hayalimde olan kombindir ama boyum dolayısıyla uzun elbise giyemiyorum. Ah bi 10 cm uzun olsaydım, bu kombini üstüme geçirip, elime kahvemi alıp Nişantaşı sokaklarında dolaşsaydım ne olurdu? Neyse bana da milleti kıskanmak düşüyormuş demek ki :/ Kim bilir belki o sandaletler yerine 10 cm topuklu giyersem belki hoş durabilir bu elbise üzerimde. İlk iki kombini de beğendim ama 2.yi daha çok. Çok tatlı olmuş bu kombinle ve fönlü saçlarıyla :) Ayrıca bacaklarını da kıskanmıyorum değil bu kızın. Off kıskançlık krizi geçirmeden bu resmi geçmem lazım :D
Bu stili de kot stili yaptım. İlk kombini çok sade ve salaş. Sanırım bi film çekiminden bu resim. Altındaki mini şortuyla, beyaz atleti ve oduncu gömleğiyle çok hoş görünmüş. Hoş o bacaklar bende de olsa ben de çuval giysem güzel gözükürüm :D İkinci kombini de siyah kot pantolon, blazer ceket ve platformlu topuklularıyla gayet güzel görünmüş. Bence her kadının dolabında siyah düz model bir topuklu ayakkabı olmalı. Bende ki de soru zaten olmayan var mı? :D
Son incelememizde de yüzünü inceliyoruuz. Gerçi pek incelencek bişey yok zaten melek gibi bi yüzü var; burnu, gözleri, dudakları her ayrıntısı güzel :) Makyajı da hep sade ve güzel. Bence en güzel ünlüler arasında Mila Kunis yer alıyor :D Bu stil incelememin sonuna geldiiik. Bir sonraki stil incelememizde kimi görmek istersiniz sevgili okurlarım?