Hürriyet Bumerang

28 Mayıs 2012 Pazartesi

Dutch Girl

Uzun zamandır yazmıyorum ama nedenim var değerli okuyucularım. Biliyosunuz ki Hollanda'dan yabancı misafir ağırladım. Bikaç gün önce ülkesine döndü. Öncelikle yabancı birini evinde ağırlamak, onunla aynı odayı paylaşmak çok farklı bi duyguymuş. İşin eğlenceli kısmı da gezmesi :D Yorumlarınızda yazan her yere götüremedim kızı ama fikirleriniz yardımcı oldu bana :) Gerçi Taksim ve Nişantaşı gibi aklımda olan her yere götüremedim ama olsun. Ekim gibi de sıra bana gelicek ben Hollanda'ya gidicem inşallah :D Neyse şimdilik Myrte'nin bana getirdiği hediyeleri paylaşıp kaçıcam yarın sınavım var bana şans dileyin :)
Ailem için bu kurabiyeleri getirmiş tadı nefisti :)
Abime bu lale şekilli çikolataları getirmiş ama ben hiç beğenmedim.
Ve bana bu I Love Holland kupasını getirmiş çok beğendim ve bundan sonra kahve içerken bu kupayı kullanıcam :)

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Soruu

Hey milleet ! Simdi size cok onemli bi sorum olucak.. Persembe gunu Hollanda'dan yabanci ogrenci misafirim geliyo. 6 gun kalicak. Sizce nereye gotureyim onu? Bagdat Caddesi, Nisantasi ve bogaz turu dusundum. Baska neler yapabilirim sizce? Guzel bildiginiz mekanlari onerir misiniz?

Guess Earrings

Eveeet bu haftasonu bulduğum şahane küpeyi paylaşmak istiyorum :) Normalde pek küpe takan biri değilimdir ama bunlara bayıldım ve dün aldım :) Guess'in takılarını beğeniyorum teyzemde de saati var. Umarım kulağımı acıtmaz bu küpeler.
Bir de geçen hafta La Senza'dan hediye verilen pembiş ojelerimi sürdüm dün. Çok sevimli bi rengi var üstelik en sevdiğim renklerden biri ;) Ojenin adı "Hollywood Strip" Öneririm bu ojeyi yapısını beğendim. Yalnız aceleden tek kat sürdüm o yüzden hafif saydam duruyo kusura bakmayın.

13 Mayıs 2012 Pazar

Yoğurtçu Parkı

Geçenlerde havanın güzel olmasını fırsat bilip arkadaşımın köpeği Tommy'i parka yürüyüşe çıkardık. Daha küçük ama aşıları bittiği için dışarı çıkarabiliyolar. Gitmişken fotoğraf da çekildik tabi :D Tommy çok tatlı ya inşallah bi gün ben de köpek alabilirim :)
Kombin: Bluz: LCW Hırka: Zara Pantolon&Çanta: Mango Ayakkabı: Lacoste

12 Mayıs 2012 Cumartesi

Babet

Arkadaslar su an Zara'da bi babet denedim pembe tam benlik simdi alamiycam ama sonradan almali miyim sizce?

Pinkberry

Geçen haftalardan birinde arkadaşımla Bağdat Caddesi'ndeki Pinkberry'e gitmiştik. Ben geçen sefer çikolatalı yoğurttan aldığım için bu sefer narlı aldım. Çikolatalı kadar olmasa da beğendim :D oradan sonra da eve dönerken Yummy Cupcakes'ten nutellalı cupcake aldım merak ediyodum ve bayıldım, kesinlikle tavsiye ederim. Zaten benim gibi nutella hastasina olmazsa olmazdir :D Bu post tatlıyla alakalı oldu bu sefer kombin yok sadece atletim Topshop :)

9 Mayıs 2012 Çarşamba

La Senza ile kız kıza alışveriş partisi

Geçen Cumartesi günü La Senza alışveriş partisi olduğunu duyunca gideyim dedim. Birkaç blogger da oradaydı ve What's Next Eda ve Shopaholicle tanışmış oldum orada karşılaştık. Her ikisi de sevimli biriymiş :) Bol bol mağazaya göz attık ve fotoğraflar çektik.
İlk fotoda toplu haldeyiz. En kısa tabi ki benim bıktım bu bodur boyumdan hele Eda'nın yanında resmen cüce gibi duruyordum :D
Shopaholic çok güzel biri fotolardan çok daha güzel :)
Kombin fotoğraflarım için Eda'ya teşekkür ediyorum :)
La Senza Loves You <3
Sevimli şekerim :)
İçinden söz yazılı kağıt çıkan bisküvi bana tam bana göre bi yazı çıktı :D
Ve oradan çıkışta Kadıköy'de arkadaşımla buluştuk. Yeni çıkan çilekli frappucinoyu denedik ve beğendim :D Kombin: T-shirt: Mudo Etek: Zara Çanta: Mango Ayakkabı: Kadıköy

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Bershka Shoes

Selam kızlaar :)Yine aklıma esti ve arada yaptığım gibi beğendiğim ayakkabıları paylaşmak istedim :D İşte bunlar; Bu ayakkabıyı gördüğüm anda vuruldum ve hemen denedim. Kesinlikle almalıyım. Topukları fazla yüksek ama alıştırma yaparak ayaklarımı alıştırırım evde :D
Bu da neon sarı detaylısı. Neonu da sevdim ama mercan renk detaylı olan ağır basıyo :D
Bu dolgu topukları da çok beğendim ve günlük giyebilirim umuduyla denedim. Ne yazık ki parmak kısmı sıktı :/
Kırmızılar da gönlümü fethetti fakat rahatlık açısından sınıfta kaldı.
Bu mavi ve pembeyi de beğendim ama henüz denemedim. En kısa zamanda denemek lazım.
Yine sarı neon bir babet. Noluyo bana bu aralar neon sarıya taktım :D
Bu mavi spor ayakkabı. Eh işte biraz beğendim ama almam heralde bunun yerine Superga alırım.
Aaa bu portföy nerden karıştı araya :P Bunu da neon olmasından dolayı çok sevdim. Neon sarısı da vardı ( evet yine neon :))

6 Mayıs 2012 Pazar

Kokteyl

1 ay önce arkadaşımla beraber okulda Atatürk'ü anlamak konulu bi yarışmaya katıldık. Geçen hafta da onun ödül töreni vardı. Ne yazık ki bir ödül kazanamadık ama olsun. Bizim fikir güzeldi, resim de güzeldi ama bence anlamadılar bizim resmin amacını ve fikrini. Bizimkinden berbat bi resme bile mansiyon ödülü verdiler. Çok sinirlendim. Her neyse posta dönelim. Kokteyle giderken çektiğimiz resimleri göstermek istedim. Serviste her zamanki dudak pozumu verdim :D Çok dalga geçen oluyo ama ben bu pozu seviyorum. Ve kokteyldeki bu mini muffin çok sevimliydi çekmeden duramadım :) Tadı da o kadar mükemmeldi ki... Yediğim en güzel muffindi diyebilirim. Kendisi küçük verdiği haz büyük yani ;) Neyse kombinime geçelim. Aslında müdür yardımcımız çok süslü olmanıza gerek yok bi kot tisort giyseniz olur demisti ama ben elbise giymek istedim. Aslında topuklu ayakkabı da giycektim ama son anda vazgeçtim abartı olmasın diye. Gerçi giysem de olurmuş diye düşünüyorum şimdi. Her neyse, kombinim:
Elbise: Stradivarius
Ayakkabı: Kadıköy'den (gözükmüyo malesef ama)
Bolero: Bilmiyorum
Kolye: Accessorize
Çanta: Kadıköy'den. Bu çanta için ne çok dolaştım bilseniz. Bütün Kadıköy'ü dolaşmaktan bacaklarıma ağrılar girdi ama olsun :D

1 Mayıs 2012 Salı

Zara mint etek

Bugün sonunda istediğim Zara eteği aldım benden mutlusu yok su anda :) Rengini, modelini, dantellerini çok beğendim. İnşallah yakında güzel bi kombin yapabilirim. Sizce neyle giyersem güzel olur bu etek?