Hürriyet Bumerang

22 Ocak 2012 Pazar

İstinye Park

Bugün arkadaşımla İstinye Park'a gittik. Uzun zamandır gitmek istiyodum iyi oldu :D Öncelikle gider gitmez ben Victoria's Secret'a gittim. Açıldı mı açılmadı mı bilmiyodum açıldığını görünce çok mutlu oldum :) Orada bir sürü vücut parfümü denedim ama almadım. Çünkü daha geniş bi vakitte bakmak istiyorum vücut parfümlerine. Çok şeker sakız kokulu bi lipgloss aldım pembiş pembiş :) Sonra oradan çıkıp direk Bath&Body Works'e :D Orada da baya indirim vardı. Ben bu parfüm ve vücut losyonu setini aldım. Ama 3lü minik boy ürün 29 tl'ye vardı onda aklım kaldı istediğin çeşit vücut parfümü, losyon ya da duş jelini seçiyosun. Onu da hafta içi caddeye indiğimde alıcam artık. Bu paris amour parfümü çok istiyodum. Arkadaşımda vücut parfümü var çok güzel kokuyo. Çok sevdim ben. Oradan da çıkınca haftalardır aklımda olan Go Mongo'ya gittik kızarmış dondurma yemek için. Çok güzeldi yine :D En son da 5D sinemaya girdik. Dönüşte de vapura bindik bol bol fotoğraf çekildik :D Bugün de eğlendim yine ve geriye sadece fotoğraflar kaldı :)
Son olarak kombinim:
Bluz: Burberry
Hırka&Pantolon:Mango
Çanta: CK
Ayakkabı: Keds
Mont: Rodi
H.'nin Kombini (bildiğim kadarıyla :D):
Mont: Nine West
Kazak: Mango
Pantolon: Bershka
Ayakkabı: Tchibo














16 Ocak 2012 Pazartesi

Çekiliiiş

Mükemmel diyebileceğim bi çekilişe rastladım bugün :D Hediyeler tam bana göre 3 adet La Senza ruj ve Laduree'dan renkli macaronlar :) Umarım bana çıkar (hiç şansım yok ama :D)
http://fashiononboard.blogspot.com/2012/01/giveaway-valentines-day.html

15 Ocak 2012 Pazar

Sınav&Bağdat Caddesi

Bugün Bağdat Caddesi'ndeki Sevinç Dershanesi'nde sınava girdik arkadaşımla. Yalnız o dershane hayatımda gördüğüm en güzel dershaneydi :D Bi de caddenin tam ortasında olunca :D Orada sınava girdik çıktık yemek yemeye gittik Bodrum Mantı&Cafe'ye. Bi arkadaşımız oranın feriye mantısını önermişti. Deneyelim dedik ve ben çok beğendim mantının kıtır halini :D Yalnız içli köftesini hiç beğenmedim :/ Oradan çıktık ve dolaştık biraz. Mango indiriminde kazaklar falan baya düşmüştü fiyatları almayı düşünüyorum bikaç şey. Bir de Bershka'daki dantel eteği hala alamadım istiyorum onu :( Oradan da çıktık Pinkberry'e gittik. Çok merak ediyoduk orayı da. Ben de çikolatalı aldım. Tadı dondurma gibi çikolatalının hiç yoğurda benzemiyo. Belki de değildir :D Üzerine çilek, karamel, bisküvi falan koydurdum ben. Çok mükemmel ötesi bişeydi. Ben küçük boy alıcaktım orta boy aldım o bile yetmedi bana düşünün artık :D




Not: Enn kısa zamanda tekrar gidilecek Pinkberry'e :)

8 Ocak 2012 Pazar

Cevahir

Dün arkadaşımla gezmek ve indirimden birşeyler almak için Cevahir'e gittik. Çok kalabalıktı sinir oldum :/ Önce lavaboya gittik kıyafetimizi düzelttik falan kombin fotoğrafı çektik. Sonra Köfteci Ramiz'e gittik. Köfteleri güzel tavsiye ederim en son 2 yıl önce falan yemiştim unutmuşum tadını :D Ondan sonra Özsüt'de tatlı yemeye gittik. Bananas diye bi pasta yedik muzlu ve çikolatalı. O kadar beğenmedim ben güzeldi ama beklediğim gibi değildi. Ama görüntüsü güzel :D Ondan sonra alışverişe devam ettik. Ben Bershka'da lacivert bi hırka beğenmiştim okul için ama bulamadım onu kırmızısı vardı ve indirimde değildi. Sonra Stradivarius'a girdik. Bir de ne göriyim? Yazın beğenip alamadığım turkuaz elbise rafta asılı duruyo hem de nerdeyse yarı fiyatına düşmüş :D Benden mutlusu yoktu o anda gittim anında M bedenini alıp giydim ve sonra doğru kasaya gittim. Hiçbi güç alıkoyamazdı beni o elbiseyi almama :D Sonra Zara'da bikaç şey denedim ama beğendiklerimi alamadım çünkü okulda giymek için hırka almam lazımdı :( Bu mavi kazağı aldım neyse en azından dışarıda da giyebilirim :D ama aklımda bir sürü şey kaldı inşallah onları da alabilirim ( hiç sanmıyorum ama :( ) Vee Zara'da gezerken kimi gördüm tahmin edin? Pascal Nouma :) Çok tatlı zenci ya :D Fotoğraf çekildik. Parfümü çok güzel kokuyodu :D Aslında Bağdat Caddesi'ne gidicektik ama yağmurlu diye gitmedik Cevahir'e gitmişiz iyi ki :D Bir de Cevahir'e Victoria's Secret açılıyomuş. Çabucak açılsın ki gidebiliyim :D Nişantaşı'ndada varmış ama oraya gidemedim daha. Dün böyle geçti işte. Daha nice alışveriş yapabilmem dileğiyle :D
Kombinim:
Pelerin: Koton
Bluz: Burberry
Etek&Hırka: Zara
Çizme: Bambi
Çanta: Mango










Bu arada resimleri koyarken kayıtta yazı yazarken resimler gözükmüyo. Bağlantı gözüküyo bu yüzden de hangi resim hangisi bilmediğimden resimlerin altına yazı yazamıyorum :( Böyle toplu olarak yazmam gerekiyo resimleri de toplu olarak koymak zorunda koyuyorum. Sizin de öyle mi oluyo kayıt yazarken?

5 Ocak 2012 Perşembe

Yılbaşı Hediyem

Sınıfta yaptığımız çekilişte ben sıra arkadaşıma çıktım. Ne tesadüftür bu :D Yılbaşı için bana çok sevimli bi kupa almış pembeli falan üzerinde ayıcık var :D Çok beğendim kupayı gerçi ben bardak falan seven biri değilimdir bana kozmetik ürünü veya giysi alsaydı daha mutlu olurdum ama sağlık olsun :D İşte benim bardağım.