Hürriyet Bumerang

11 Nisan 2011 Pazartesi

Weekend

Bu haftasonum çok güzel geçti. İki günüm de doluydu :D Cumartesi günü arkadaşımla alışveriş ve yemek için Kanyon'a gittik. Önce yemek yiyecek yer aradık o kadar karışıktı ki zar zor bulduk :D Midpoint'i tercih ettik yemek için. Beşamel soslu tavuk yedik ve naneli limonata içtik. Açıkçası tavuğun tadı ve kenarındaki milföyler güzeldi ama beşamel sosunu sevmedim. İlk başta güzel gelmişti ama yarısına yaklaştıkça midem bulanmaya başladı. Beşamel sosunu ne kadar ayıklayabildiysem tavuğu ve milföyü yedim sadece. Naneli limonataya gelince hiç beğenmedim. Kitchenette'inki çok daha güzeldi. Midpointte limonata içmenizi önermem tang gibi tadı var. Ordan sonra da kızarmış dondurma yemek için SushiCo'ya gittik. Bayıldım kızarmış dondurmasına ya :D Kesinlikle denemenizi öneririm. Ordan sonra da alışveriş yapmak için gezdik ama pek bişey bulamadık. Sadece mangodan bikaç parça bişeyler aldık. Ben de açık gri kot aldım. Ne zamandır yeni bi kota ihtiyacım vardı. Hem paçasında fermuar detayı da var çok beğendim :D Pazar günü de başka bi arkadaşımla Tepe Nautilus'a gittik. Aslında Cadde'ye gitcektik ama haftaya erteledik. Orda rimel almak için Boyner'e girdik. Ben bi blogda Clinique High Impact Mascara'nın tanıtımını görmüştüm. Çok beğenmiştim ona baktım. Ben tam rimeli alıcakken görevli bayan onların seti var aynı fiyata dedi ve bana minik bir set verdi. Normal rimelin yanında küçük boy göz makyaj temizleyicisi ve göz çevresi bakım kremi vardı. Ve rimelin kendisiyle aynı fiyataydı :D Ordan çıkınca da sinemada Kız ve Kurt filmine girdik. Çok beğendim filmi tekrar gitsem tekrar izlerim sinemada :P :D Ordan çıkınca Starbucks'ta Java Chip Frappucino içitik yanında da mini keklerle. Ordan sonra da gezdik ve TBS'da indirim varken allık fırçası aldım :D Kıllarını çok beğendim yumuşacık. Ve en son da Kadıköy sahilinde biraz yürüdük ve gezimizi bitirdik :D


Rimeli çok beğendim. Zaten ilk gördüğümden beri aşk yaşıyoruz kendisiyle :D




Makyaj temzileyicisiyle kremi de çok beğendim. Krem güzel kokuyo.



Fırça zaten yumuşacık beğendim. İlerde Mac fırçalar da almak nasip olsun inşallah :D

9 Nisan 2011 Cumartesi

Yeni MAC'lerim :)

Herkese selam. Ben bu Mac'leri alalı bir ay falan oldu ama ancak koyabiliyorum :D Aldığım zaman bloga giremiyodum girdiğimde de zamanım pek olmadı falan. Çok sevdim ben bu Mac'leri ya :) Bu arada ilk resim biraz yamuk çıkmış ama.


Bu C-Thru isimli lipglossu kankam doğum günümde almıştı :) Çok güzel bi nude ton. İlk gördüğümde biraz açık gelmişti gözüme ve tenime uymamasından korkmuştum. Ama sürünce çok beğendim. Teşekkür ederim bitanecik kankam :)




Viva Glam Cyndi ruj ve glossu geçen ay aldım. Mağazalardan kalkmasına bikaç hafta kalmıştı. Hala var mıdır Mac'te bilemiyorum ama. Ben bitcek tükencek endişesiyle okul çıkışı koşa koşa Taksim Mac'e gitmiştim :D Bağdat Caddesi'nde kalmamıştı ben de çok istediğim için o kadar yol gittim. Bu ikisine bi bayıldım bi bayıldım sormayın :D Renk, ton, tenime uyması, yapısı her şeyi ayrı mükemmel bunların. Keşke sınırlı üretim olmasaydı ama ya :( Gerçi ben bunları yıllarca bitiremem heralde :D Bu yeni Mac'lerimle çok mutluyum ben bu aralar. Diğerleriyle birlikte minik Mac koleksiyonumu oluşturdum :D Gerçi bikaç tane daha gözüme kestirdiğim ürünler var ama onları da zamanla alıcam. Çünkü annem çok makyaj alışverişi yapıyorum diye kızabilir :D Herkese iyi haftasonları Ciao... :)