Hürriyet Bumerang

11 Mart 2011 Cuma

Son zaman alışverişleri


Arkadaşımla geçenlerde bi Capitol gezisinde aldıklarım bunlar. Ojeler Watsons'tan. En baştakini beğendim. 2.sini kesinlikle tavsiye etmem ilk ve ikinci katı sürdüğüm halde cila gibi duruyo. 4 kat sürdüm yine de şişedeki rengi vermedi :( Sonuncusu da tırnak güçlendirici sanırım.

Love yazılı kolyem Accesorize. Çok beğendim ve aldım. Tam benim şu an olduğum ruh haline çok uygun :) Love yazılı yüzük de vardı belki onu da alırım daha sonra.

Bu cüzdanım da yine Accessorize. Kaç haftadır takmıştım buna. Çok hoş Nar Çiçeği renginde. 2-3 haftadır seve seve kullanıyorum :D Bu türde turkuaz bi cüzdan da vardı ama onun ortasında kalp şekli yoktu. O da güzeldi ama. Son zamanlarda aldıklarım bunlar. Daha aldığım birkaç şey daha var onları da bu hafta içinde eklerim :D

Film&Çikolata


Bugün okuldan eve dönünce canım film izlemek istedi. Geçen hafta film almıştım birkaç tane. Bugün Şeytan Marka Giyer'i izledim. Yanında da Cornetto'nun yeni çıkan "In Love" isimli frambuazlı dondurmasından ve Lovells'ın frambuazlı bitter çikolatasından aldım. İtiraf etmeliyim ki son zamanlarda frambuazlı olan her şeye taktım :D Çikolata ve dondurma güzeldi. Frambuaz tutkunlarına ikisini de kesinlikle tavsiye ederim :) Filme gelince; o da güzeldi. Ben beğendim. Kıyafetler, takılar, mekanlar falan harikaydı. Konusu da güzeldi. İzlemenizi tavsiye ederim.

10 Mart 2011 Perşembe

Bloguma kavuştum sonunda :D

2 haftadır ne kadar üzülüyorum bloglar kapandı diye bir bilseniz :( Allah'tan formspringde biri ultrasurf diye bir program önerdi de girebiliyorum artık ehehehe :D Blog olmayınca insanın içinde bi boşluk oluşuyo. Neyse sonunda dönebildim :D Bu arada 2 gün önce formspring hesabı açtım :D Linki veriyim burdan: http://formspring.me/alisverismanyak alisverismanyagi sığmadı o yüzden öyle kaldı :D Bugün de okulda ilkokulların velileri pasta börek yapmışlar satıyolardı kermes gibi. Biz de arkadaşla çikolata ve bonibon kaplı elma aldık :D Off çok güzeldi ya evde de yapılabilir heralde.

Nası çok şeker gözüküyo dimi :D