Hürriyet Bumerang

29 Kasım 2009 Pazar

Yeni Makyaj Malzemeleri

Bugün arkadaşlarla Capitol'e gittik. Aslında 2012'ye girmek istiyoduk sinemada ama yer yoktu o yüzden Türkler Çıldırmış Olmalı'ya girdik. Filmi beğendim gayet komikti :)


Filmden sonra Watsons'a uğradık. Öyle bakacaktık sadece ama indirim standında Flormar far paletinin 10'dan 6'ya düştüğünü gördük. Zaten yazdan beri o renkli far paletini istiyodum. Hele şükür alabildim. İçindeki renkler sarı, turuncu, mavi, mor ve yeşil. Gayet uyguna geldi far.



İkinci ürün ise Emily göz kalemi. Dün kuzenime gitmiştik. Orda annesinin makyaj malzemelerini karıştırdık. Süper makyaj malzemeleri var ya :) İşte bakarken emily'nin 120 numara gri göz kalemini gördüm. Zaten Emily kalemleri merak ediyodum. Denemek istedim annesi izin verdi. Ben çok beğenince de bana verdi :) Herkesin dediği gibi emily kalemler çok güzel. Çok da düzgün sürülüyo. Yumuşak da. Ben çok beğendim.


3. ürün ise Golden Rose 92 numara fosforlu pembe oje. Resimde pek belli değil rengi. Tam fosforlu pembe ama. Bunu da annemin halası verdi. Bu hafta istediğim şeylerin bazıları gelmiş oldu :) Gerçi benim daha bir sürü isteğim var :) Neyse artık Flormar far palemtimle güzel bi makyaj yaparsam ve doğru düzgün bi fotoğraf makinem olursa resmini çekip koyarım :)

Göz Makyajı

Merhaba millet :) Öncelikle bayramınızı kutluyorum. Uzun zamandır yoktum. Şimdi vakit boşluğundan girebildim. Hep ders hep ders. Haftasonları pc yasak :) Neyse şimdi bloguma ilk defa göz makyajımın resmini koyuyorum. Görüntü güzel değil pek. Zaten bi tek gri göz kalemi var. Rimel sürmeyi unutmuştum :) Zaten pek güzel bi makyaj değil. Acemi olduğum için şimdilik bununla idare edin :)

21 Kasım 2009 Cumartesi

New Moon




Bugün kankamla New Moon'a gittik. Saat 12'de gittik ama 18'e bilet vardı o yüzden eve döndük. 18'de yine gittik :) Filmi beğendim ama öncekini daha çok sevmiştim. Bu filmde Edward'ın olduğu sahneler çok azdı. Hep Bella vardı. Ama yine de güzel. Bir Alacakaranlık fanı olarak beğenmezsem olmaz :)

14 Kasım 2009 Cumartesi

Yardım

Lütfen birisi bana resimleri nasıl daha büyük gösterebileceğimi söyleyebilir mi? Resimler çok küçük çıkıyor blogda. Büyük olmasını istiyorum. Lütfen biri beni bilgilendirsin nasıl yeni ve farklı bir şablon ekleyebilirim ve resimleri nasıl büyütebilirim?

13 Kasım 2009 Cuma

Flormar

Hele şükür Flormar paketim geldi. 2 hafta oldu artık ümidi kesmiştim onlardan :) İçinden 120 numara Supershine lipgloss, 501 numara supershine lipstick, 17 numara supershine oje ve Great Look mascara çıktı. Resimleri koyamıyorum şu an. Laptop'umun şarjı bozuldu. Düzelince yazı yazarım bunlarla ilgili.

8 Kasım 2009 Pazar

İstinye Park



1 aydır falan İstinye Park'a gitmek istiyodum teyzemin bana sözü vardı. Geçen hafta yağmur yağdığı için gidememiştik. Dün gittik. Çok beğendim ya süper bi alışveriş merkezi. Fazla bir yer gezemedik. Minik kuzenime mont falan baktık.Teyzemin iphone'uyla fotoğraf çektik. O yüzden ilk defa resmim net çıktı :) Resmin üstüne tıklayıp büyütürsün çok net görebilirsiniz. Zaten acayip büyük oluyo resim üstüne basınca. Bu kıyafetimi biliyosunuz ama net bir fotoğrafını göstermek istedim :)

Göz Kalemlerimin Swatchları




Göz kalemlerimden ilk ikisi First Time ilki simli sarı ikincisi mavi. Son iki dışındakiler Flormar. Sonuncu carmina. Sondan bi önceki Pastel (favori göz kalemim). First Time simli sarıyı olanı beğenmedim ama mavi olan güzel far olarak kullanılıyo. Flormarları herkes bilir :) Carmina kötü beğenmedim. Dergiden çıkmıştı. En güzeli Pastel. Numarası 5. Pasteli tavsiye ederim çok güzel :)

Yeni gloss+Hediye ruj

Dün de bahsettim size geçen hafta aldığım Rimmel Royal Gloss'un resmini koyacağım diye. Onun yanınnda bir de geçen hafta teyzemin hediye ettiği Oriflame simli rujun da resmini koyuyorum. Rimmel'in glossu süper. Meyve kokulu, insanın sürdükçe yiyesi geliyo :) Süper bir şey ya. Aslında ben Sweet Jelly istiyodum ama watsons'ta o kalmamıştı ben de bunu aldım. Zaten ikisi de benziyo birbirine. İkinci olarak ise Oriflame. Rengi güzel ve simli. Ama biraz dudağı kurutuyo gibi geldi bana. 2-3 kez falan kullandım belki kurutuyodur ama bilmiyorum :)



Renkler pek net değil zaten blogumu takip edenler bilir fotolarımın düzgün çıkmadığını :)

7 Kasım 2009 Cumartesi

Capitol'de giydiklerimiz

Deminki yazımda söylemiştim birazdan yayınlarım bu postu diye :) İşte kankamla benim giydiklerimiz;





Şortlu olan kankam etekli olan ben :D O gün malesef fazla gezemedik. Çünkü hem 29 Ekim diye kalabalıktı hem de benim belim ağrımaya başladı :( Sadece donut yiyebildik. Watsons'a ve başka bir kaç yere daha bakabildik ve çıktık. Yarın da aldığım parlatıcıyı ekleyeceğim bloga. Teyzem iphone'unun kablosunu getirirse bugün İstinye Park'ta çektirdiğim fotoğrafı da koyabilirim kıyafetimi görmeniz için. Neyse yarın görüşmek üzere hoşçakalın :):)

Pempe Flormar ojem

Biliyorum yine uzun zamandır blogumu ihmal ettim. Haftaiçleri dersler yüzünden fazla açamıyorum, açsam bile sadece kim ne yazı eklemiş ona bakabiliyorum ancak. Geçen haftasonu da teyzemde olduğum için yazı ekleyemedim. Neyse asıl konuya dönelim. Geçen hafta kankamla Capitol AVM'ye gitmiştik. Ordaki Watsons'dan bi Rimmel Royal Class lipgloss aldım bir de flormarın bu pembe ojesini. Ojenin rengine bayıldım. Zaten bana pembe denince havalara uçarım, hele bir de bu tonlarda olunca iyice seviniyorum :) Flormar'ın ojelerini zaten çoğunuz biliyosunuz. En çok kullanılan ucuz oje markalarından biri. Tek kat sürülünce tırnağın beyaz kısmı belli oluyo. Benim tırnağımdaki iki kat sürülmüş hali. Tırnaklarım da uzun olduğu için pek bi tatlı geldi bu oje bana. Bitince kesinlikle tekrar alacağım ürünler arasında :)
Bu arada sabah gloss'un resmini çekmeyi unuttum. bu yüzden onu yarın koyacağım. Ve oje dışında kankamla giydiklerimizin resmini de koycam bloga. Neyse birazdan onu da koyarım. :) Herkese iyi akşamlar.