Hürriyet Bumerang

25 Ekim 2009 Pazar

Yeni UGG'larım.




Dün annemle Kadıköy'e çizme almaya gittik. Birkaç haftadır aklımda ugg bot vardı. Alsam mı almasam mı kararsız kalmıştım. Aslında geçen sene pek sevmiyordum bu botları ama bu sene daha bi sevmeye başladım. Her mağazada ayrı ayrı denedim. Benim aldığım yerde 200den 150ye düşmüştü. 300 lira olan yerde de denedim ama aldığım yerdeki en iyisiydi. ASlında ben mavi gri arası bir renk istiyordum ama okulda giyemeyeceğim için taba rengi aldım. Zaten asıl rengi de oymuş ugg'ların. Neyse aldık ugg'ları. Sonra da Marpop'a gidip oturduk. Waffle aldım kendime. Waffle'ı güzeldi ama sos seçeneği fazla yoktu. Sadece çikolata, beyaz çikolata, fındık ve antep fıstıklı sos vardı. Ayrıca farklı çeşitlerde salepleri de varmış. Çikolatalı, karamelli, bademli vs.. Yani ben beğendim. Fazlada kalori almış oldum ama eritirim heralde :)

off ya

2 gün önce flormar iletişim kısmından bloglara ürünlerini gönderdikleriyle ilgili bişeyler yazdım. Detaylı bilgi istedim ama hala mailime bir şey gelmedi :( O ürünleri nasıl gönderiyolar. Gönderdikleri bloglar bana söyleyebilir mi? Size ne kadar zamanda cevap yazdılar. Bilgilendirin beni yaa :(

19 Ekim 2009 Pazartesi

Ankara

Aslında haftasonu yazı yazcaktım ama yazamadım. Abimi görmeye Ankara'ya gittik. Hasret giderdik. Cumartesi abime bir şeyler bakmak için Ankamall'a gittik. Süper bir yer. Gezerken MAC mağazasını gördüm. Bir şeyler alamayacağım için girmedim mağazaya ama önünden geçerken içeri baktım. Resmen bayıldım ya. Süper tam bana göre :) Yazın gloss alcağım zaman girerim artık. Bir de abimle Starbucks'ta Frappucino içtik. Beğendim Frappucino'yu. Tavsiye ederim. :)

6 Ekim 2009 Salı

lovelyshoes.net


Demin lovelyshoes.net sitesinde ayakkabılara bakarken bu ayakkabıyı gördüm ve çok hoşuma gitti. Malesef annem internet sitesinden alışverişe güvenmediği için bu ayakkabıyı alamicam :( Burda buna benzer fazla pahalı olmayan bi ayakkabı gören bana söyleyebilir mi? Veya bu siteden alışveriş yağan biri benim için de nu ayakkabıyı alabilir mi? Ben ona parasını veririm yani :S Lütfen Allah aşkına biri ikisinden birini yapsın :D

5 Ekim 2009 Pazartesi

Golden Rose No:88 ve She French oje 602

Bu resimler bilgisayarda hazır duruyordu. Ne zamandır yayınlicam unutuyorum. Kısmet bugüneymiş.


İlk olarak She'yi tanıtayım. Bu She french oje güzel. Üstüne sürülen oje sedefli pembe gibi bir renk. Pembe kıyafetler giyildiğinde çok tatlı duruyo. Ama kötü yönü iki taraflı olduğu için mecburen bir tarafı ters duruyo ve akıyo. Sonra kapağa oje birikiyo ve kalın bi oje tabakasıyla kaplanıyo. O yönünü sevmiyorum. Ama güzel rengi var. Ters durması sizin için sorun değilse tavsiye ederim.

Bu ojenin rengi çok güzel. Ama rengini vermesi için en az 3-4 kat sürülmesi gerekiyo. Bu 3kat sürülmüş hali. İlk kat çok şeffaf duruyo yani düşünün :) Ama rengi güzel. Maviyi sevenler alabilir. Ama ben 3-4 kat oje sürmekle uğraşamam diyosanız almayın.
Daha oje sürdükçe diğer ojelerimle ilgili de yazı eklicem. Hepinize iyi akşamlar :)

4 Ekim 2009 Pazar

Dün giydiklerim

Aslında fotoğraf çirkin çıktı ama giydiklerimi görün diye bulanık resmi koycam. Lütfen kusura bakmayın bi dahakine daha iyi bi fotoğraf çekip koyarım.
Sarı bol bluz: Collezione
Beyaz pantolon: LC Waikiki
Ayakkabı: Kadıköyden
Çanta: Yengemin hediyesi
Yengem çantayı hediye etti. Peki ben takmadan durur muyum? Hemen aldım çantayı koluma hadi dışarı çıkalım dedim. Zaten alışveriş yapcaktık. Çantam yoktu iyi oldu bu çanta. :D Alışverişe gittik ve yine Waikikiden çanta aldım. Üstüne üstlük bi mağazadan da iki tane uzun hırkalardan aldım (sonunda amacıma ulaştım :D) biri siyah biri mavi. Çok yakında onları da koyarım bloga :D Yani dün benim gezme günümdü :D Çok mutlu oldum alışveriş yapınca :D
Bu arada geçen gün bahsettiğim Miss Alix parfümün yanında çıkan hediye mini lipglossun fotosunu çektim. Renk tam deil ama olsun idare edin :) Gördüğünüz gibi boyu minicik :)









Cherryculture

Demin http://vespagirlmakeup.blogspot.com/ da Cherryculture diye bir site gördüm. Makyaj alışveriş sitesiymiş galiba. Ben de merak ettim girdim. Aman Allahım ne kadar güzel şeyler vardı. Farlar, glosslar fln :D Neyse ben beğendiklerimi göstereyim siz de karar verin güzel mi değil mi.





































Özellikle ilk resimdeki ojenin rengi, cupcake şeklindeki lip balm (böyle deniyo galiba) ve renkli eyelinerler çok hoşuma gitti. Bir de üstünde jelly pong pong yazanın kabı çok tatlı. Benim beğendiklerimin çoğu zaten kabı için :) Of ya ama ben bunları alamam annem internet sitesinden alınan şeylere güvenmez :( Keşke alabilmemin bi yolu olsa. Bunlardan kullanıp da beğenen veya beğenmeyen var mı?

Cristian Louboutin Ayakkabılar

Bu Christian Louboutin ayakkabılar birden aklıma geldi. Bugün baya bi ayakkabı aşkım tutmuştu :D Bloga da yazı yazmayı özlemiştim. Bi ayakkabı yazısı yazayım dedim. Google'da ararken bunları buldum ve en çok beğendiklerimi sizlerle paylaşıyorum. Çok güzel ayakkabılar ya. Bir an önce büyüyüp bu tür ayakkabılardan giymeyi çok istiyorum. Christian Louboutin olmasa bile bunlara benzer olsun :D Ben içlerinden en çok çizmeleri, koyu pembe(kırmızı gibi olan değil) ve lacivert ayakkabıları ve topuğu ve tabanı taşlı olan siyah ayakkabıları beğendim. Özellikle ona vuruldum. Tam istediğim türden ayakkabı. Ama tabi bu ayakkabılardan giymek için 3 yıl daha beklemem gerekicek :( Bir an önce büyüyüp topuklu ve güzel ayakkabıları giymek istiyorum :D:D Eh ben resimleri koydum size de doya doya bakmak kalıyo :)
















































2 Ekim 2009 Cuma

Uzun bir aradan sonra...

Öncelikle hepinizden özür diliyorum. 2 haftadır bloguma bir şey yazamasam da takip ediyorum. Aslında geçen hafta yeni aldığım Miss Alix parfümümü koycaktım ama laptopta internet gittiği için koyamadım. Şu an eski bilgisayardayım o yüzden parfümün resmini internetten bulup koycam. Her seferinde bir aksilik oluyo. Ya yorgun oluyorum ya blog açılmıyo ya internet yavaş oluyo zamanım olmuyo vs. Hazır birşeyler yazmışken parfümü de koyayım.


Aslında yanında minik boy lipgloss hediyeliydi. Çok tatlı bi kahverengi. Boyu minicik, işaret parmağımın yarısı kadar :) Ama resmi koyamicam çünkü resimler atılmıyo bu bilgisayara.
Bu arada haftaiçleri internete giremicem. Sadece haftasonları yazı ekleyebilirim. Neyse hepiniz hoşçakalın :D