Hürriyet Bumerang

22 Ağustos 2009 Cumartesi

Tatil...... :):)

Yarın sabah erkenden tatile çıkıyoruz ve 10 gün boyunca bloguma konu ekleyemeyeceğim. Ama 10 gün sonra tatil kıyafet postlarımla ve yepyeni konularla birlikte döneceğim. Malesef 10 gün blogumdan uzak kalacağım :(

20 Ağustos 2009 Perşembe

Kot Salopet


Kankamla bugün konuşurken kot salopet veya kot şort istediğini söledi. Benim de aklıma kot şort modelleri yazısı yazmak geldi. Google'da ararken de kot şort modelleri hep bloglarda olduğu için bu salopeti de görünce çok sevdiğim için bunu yazmak geldi içimden :D Bu kot salopet çok tatlı geldi bana. Sizce nasıl?
Not: Kankam ve ben inşallah en kısa zamanda kot salopet veya kot şort alırız :D

18 Ağustos 2009 Salı

Pişti Olan Ünlüler


Bence bu elbise çok hoş. Ama Paris Hilton'a daha çok yakışmış . Gerçi Bence Eva Longoria Paris'ten daha güzel ama yine de elbise Paris'e yakışmış :)

Yine aynı şekilde bu elbise Paris'e daha çok yakışmış.

Burda elbiseler tam olarak aynı olmasa da benziyo. Baştaki Cristina Aguilera galiba. Ona daha çok yakışmış bu elbise.

Ben bu elbiseyi çok beğenmesem de biraz güzel. Ashley'e daha çok yakışmış bence. Diğerinde pek güzel durmamış. Sadece ten rengi güzel diğerinin.




İşte aynı dizide oynayan yıldızlar da pişti olmuş :) Valla ne yalan söliim ben ayrım yapamicam ikisine de çok yakışmış ama Rachel Bilson'ın yüzü daha şirin :D
Not: Bu yazıda resimlere çok yardımcı olan ve bu konuu aklıma sokan arkadaşım İ.'ye çoook teşekkür ederim. Uzun zamandır konu bulamıyodum zaten sağolsun arkadaşım yardımıma koştu :D

15 Ağustos 2009 Cumartesi

Elf :D


Ya bu elf'in ürünlerini çok merak ediyorum. Özellikle de bu şeker kutudaki lip glossu :) Annem int. alışverişlerine pek sıcak bakmadığı için alamıyorum da. Keşke bundan bir tane olsa bnde:D Çok şeker duruyo acaba dudakta nasıldır? :D

13 Ağustos 2009 Perşembe

Siyah Elbise


Ben bu siyah elbiselerden en çok straplez olanla ilk sıradaki askılı olanı beğendim. Daha hoş modeller. 3. gibi elbiseler kasvetli geliyo bana. Sizce hangisi daha güzel?

12 Ağustos 2009 Çarşamba

Alışveriş :D




Bugün annemle Şişli'ye gittim. Gezdik ve iki tane yazlık kısa şort aldım :D Artık tatilde bikinilerimin üzerine giyerim. Akşamları da cici bluzlarla :D Bu aralar çok alışveriş yaptığım için kışa kadar kıyafet alamıcam :( Ama şortlar çok şeker :)

10 Ağustos 2009 Pazartesi

Sarelle Fındık Ezmesi+Danette Bitter Çikolatalı Puding




Bugün AVM'den döndükten sonra kankamın evine gittik :) Annesi çok iyidir bizi sürekli tıka basa doyurur :D Bugün de öğlen kahvaltı gibi hazırladı sofrayı sandviç falan yaptı bir de sofraya bu fındık ezmesini koydu. Tabi hemen ekmeğin üzerine sürüp tadına baktım. Süper bişey. Nefis tadı var. Tabi bize dayanır mı yarısına yakın bitirdik kavanozu :D Kesinlikle tavsiye ederim. Ama fiyatı diğer markalara göre 2-3 misli pahalı :( Fındık ezmesini sevenler denemeli bence ;)
Bunları yedikten 2 saat sonra da Danette bitter çikolatalı puding ikram etti. Onun da tadı güzeldi. Özellikle soğuk olunca daha bi güzel. Ama paket çok büyük yarısından sonra tıkanıyorum ben :D Yarısından sonrasını zor bitirdim :D Onu da tavsiye ederim ama normal çikolatalı Danette bence daha güzel :D Bi paketi 50 kuruş :) Bitter çikolatayı seven de denesin bence :D

Yeni Aldıklarım :D










Bugün iki arkadaşla beraber Capitol AVM'ye gittik. Gezdik, dolaştık, ayağımız koptu :D Gezerken Euromoda'da bileklikler 50 kuruştu. Biz de 1 tane 2 tane 3 tane alalım derken bir baktık 7 tane almışız :) 3 tane de toka aldım saçımı tutturmak için. Sonra Watsons'a uğradık. Ben Pastelin simli mavi kalemini aldım. Numarası 11. Arkadaşlardan biri parlatıcı biri de kardeşine inekli sabun aldı :D Ordan çıkınca gezdik falan Claires'te hazır %70 indirim varkenkendime çilekli kutu aldım. 23 TL yerine 7 TL oldu :) Ben heralde içine ya makyajlarımı ya da takılarımı koyarım :D Çok iyi oldu bu kutu ya ne zamandır da istiyodum böyle bir şey. Çile desenleri de insanın iştahını açıyo :P :D

9 Ağustos 2009 Pazar

Bostancı Sahili :)


Bugün akşam Bostancı Sahili'ne gittik 5 dk'lığına. Fazla durmadık sadece denize fln baktık, bankta oturduk, bir de bu fotoyu çektik :) Kıyafetimi de göstermek için bloga koydum. Üstümdeki askılı bluzu çok seviyorum. Geçen sene kuzenimin düğününde giymek için almıştım. Altına beyaz etekle çok güzel olmuştu. Kot ise Collezione'dan. Mayıs'ta almıştık, hala var mıdır bilmiyorum. Cepleri taşlı bi pantolon. Ayakkabıları Kadıköy'den aldım ama markasını ve aldığım mağazayı unuttum :) Neyse görüntü pek ii diil ama napalım :) Benim de bi güzel çekim yapabilen fotoğraf makinem yok ki :( :P Neyse herkese iyi akşamlarr :)

Farlarım :P


Size bu yazımda farlarımı tanıtmak istiyorum. Mac, İnglot gibi markalar olmasa da öylesine tanıtayım bu farları dedim :)




İlk olarak sırada Flormar farlar var. 6'lı olan farı 2 sene önce kuzenimin düğünü için For You'dan almıştık. Ama fazla kullanmadım kaldı öyle. 2'li olan far ise Cosmo Girl dergisinden çıkmıştı. Onu da fazla kullanmadım. Renkler tam aynı değil. Fazla da güzel değil bu farlar ya. Flormar'ın farlarını sevmedim. Bu fotoğrafı çekeli yarım saat olmadı. Şu an elimde duruyo ve yarısı uçup gitti. Pek kalıcı da değil zaten. Ve fotoğrafta yeşil renk pek belli olmamış.








Sıra geldi diğer farlara. Bu farlardan mavi ve mor olanı She'den. Pembe olanı ise geçen sene For You'dan almıştım. Bilyeli far onunla sürülüyo heralde ama ben Flormar farların içinden çıkan o yumuşak şeylere sürüp gözüme sürüyorum. Sünger heralde. Adı her neyse :) Zaten bu farı da pek kullanmıyorum. Üstündeki yazı silinmiş ama galiba First Time'dı markası. She'nin krem farlarını da pek sevmiyorum. Gözde çizik çizik oluyo sonradan. Sinir oluyorum bu duruma. Bir de elimde açık mavi gözükmüş ama aslında koyu mavi. Her neyse böyle ele sürüp de göstermeye galiba swatch deniliyomuş. Shopaholic'in blogundan öğrendim zaten çoğu şeyi :)
Bu farları pek kullanmıyorum ama tatile gitmeden önce yani en geç 2 hafta sonra benim İnglottaki indirimden refil farlardan almam gerekiyo. İnşallah indirim btmez o zamana kadar. İnglot'un nerelerde olduğunu bilen bana söyleyebilir mi? Ben Cevahir'de görmüştüm bi tane galiba. Bir de o refil farlar palet alınmadan verilmiyomuş. O paletlerin fiyatı ne kadar? Bi blog 15 yazmış, biri 11 biri de 8 mi ne. Ben tam anlayamadım. Bilen bilgilendirebilir mi?

8 Ağustos 2009 Cumartesi

Rexona Teens




Dün annemle geçerken DİA'ya uğradık. Tesadüfen bu yeni çıkan Rexona Teens'i gördüm. Hazır bulmuşken hemen kaptım :D Deodorant pudralı, terletmiyo ve kokusu güzel. Tam genç kızlara göre :D Ben pudrasız deodorant kullanamıyorum, çok terletiyo. İyi ki bu pudralı teensler çıkmış :D Artık hep bunu kullanırım :D Bu da önerebileceğim ürünler arasında yerini aldı :D

7 Ağustos 2009 Cuma

Blistex Fruit Smoothies



Blistex Fruit Smoothies isminden de anlaşılcağı gibi meyveli dudak nemlendiricisi. Ben Blistex'in
en çok bu meyveli nemlendiricisini seviyorum. Kokuları çok güzel. Özellikle mor olanın :D Bu markanın dudak ürünleri gerçekten de çok güzel. Dudağı yumuşacık yapıyo, kokusu çok güzel, rujların altına sürülebilir ve ayrıca doğal olduğu için tadı da çok güzel :D Mor olan aynı çilekli sakızlara benziyo. Bence dudak nemlendiricisi arayanlar kesinlike bundan almalı. Hem kaliteli hem de çok güzel :D

6 Ağustos 2009 Perşembe

Bu ayakkabıları almak istiyorum :)





Bu ayakkabılardan bir arkadaşımda var. Onda gördüğümde çok beğendim. Bunu almayı düşünüyorum. Fiyatı 45 TL galiba. Özellikle açık ve hava alan ayakkabılar ayak sağlığı için çok önemliymiş. Ben de mümkün olduğunca açık ayakkabı giyiyorum. Ama bu ayakkabılar hem şık hem de açık daha ne olsun :) Yaz bitti ama nerdeyse ama bu ayakkabıyı istiyorum. Acaba alsam mı almasam mı? Sizin görüşleriniz neler? Kullananlar ayakkabı hakkında yorum yapsın lütfen :)

Alışverişş :)







Dün en yakın arkadaşımla Tepe Nautilus AVM'ye gittik gezmek amacıyla. Mağazaları gezdik falan bazı kıyafetleri beğendik ama alamadık. Sonra da Claries'de %70 indirim olduğunu görünce hemen içeri daldık :) En az yarım saatimizi orada geçirmişizdir bir küpe beğenmek ve seçmek için. İşte bakındık küpelere falan ben balıklı, yunuslu ve balinalı olan üç küpe beğendim. 3ü birlikteydi. Arkadaşım da kirazlı, eyfel kuleli ve nokta şeklinde bir arada olan üç küpeyi aldı. Tam ödeme yapcaktık sonra da birden sevimli, gülen suratlı üç tanesi bir arada olan taçları beğendim. Onu da aldım :) Daha fazla alcaktım indirimi bulmuşken ama para kalsın lazım olur diye almadım. Küpeyi %70, tacı da %50 indirimli aldım. İkisi 26 TL yerine 9.5 TL'ye geldi. Baya kârlı çıktım :) Claires'teki küpe ve diğer şeyleri beğenenler kaçırmasın bence ;)

4 Ağustos 2009 Salı

MiM....:)

Kimse beni mimlemedi çünkü ben bu mim için geç kaldım :) Ama olsun yine de kendi kendimi mimlemek istiyorum ve en çok cevaplamak istediğim soruları cevaplıyorum :)
1. İlk kez makyaj yapmaya kaç yaşındayken başladın?
Küçükken makyaja çok meraklı olduğum için annemin varolan birkaç tane makyaj malzemesini alıp makyaj yapmaya çalışırdım ve her yerime taşırırdım :) 6. sınıftayken bazen parlatıcı sürerdim. Sonra da silerdim. Geçen sene de göz kalemi sürmeye başladım işte böyle. Yani bi parlatıcı bi kalem makyaja giriyosa 8. sınıfa geçtiğimde tam olarak başlamış oldum :) O da fazla değil.
2. Aldığın ilk makyaj malzemesi neydi ve hangi markaydı?

Önceden annemin rujlarını denemem dışında 6. sınıfta aldığım Nivea parlatıcıydı galiba.
3. Makyaj senin için günlük basit bir rutin mi yoksa hastalık mı?

İkisi de değil, sadece eğlence o da arada sırada.
4. Karşılaştığın her güzel makyaj malzemesini çılgınca arzuluyor musun?
Eğer çok güzel ve sevdiğim bir şeyse evet :D
5. Hiç MAC kullandın mı? Kullandıysan "işte bu en harika ürünü!" diyebileceğin tek bir ürün söyle bana.

Malesef hayır ama alırsam ilk glosslarından almak istiyorum :D
6. Her genç kızın favori bir siyah göz kalemi vardır. Senin favori göz kaleminin markası ve rengi?
Siyah kalem beni canavar gibi gösterdiği için mavi ve yeşil kullanıyorum. Markası Flormar.
7. Vazgeçemediğin, elinin altında en az 3-4 tane bulundurduğun favori rimelinin markası?
Daha önce de bi yazımda bahsettiğim gibi rimelim yok ama Maybelline rimellerden bir tane almak istiyorum.
8. Makyaj alışverişini en çok hangi mağazadan (Tekin Acar vb.)/web sitesinden (Strawberry vb.) yapıyorsun?
Watsons
9. Makyaj malzemelerini nerede saklıyorsun?
Oje ve parfümlerimi She'nin parfüm-deodorant-krem üçlüsünün kabına, makyajları ise arkadaşımın anneme aldığı ama annemin koycak fazla bir şeyi olmadığı için benim üzerine konduğum makyaj çantasına koyuyorum ama yeni makyaj çantası almayı düşünüyorum.
10. Makyaj alışverişine aylık ne kadarlık bir bütçe ayırıyorsun?
Belli bir fiyat yok. Kafama estiğinde bir şeyler alıyorum :)
11. Severek takip ettiğin bir yerli bir yabancı blogu yazar mısın?
Yabancı bloglara bakmıyorum ama yerli bloglardan en çok Lifeaboutashopaholic, Marjo, Tuguna, Makyaj Çantam ve Pinksugarr'ı takip ediyorum.
12. Yerli makyaj markalarında favorin hangisi?
Pastel ve Flormar.
13. Hangi göz makyaj temizleyiciyi kullanıyorsun?
Diadermine'in bir makyaj temizleyicisini kullanıyorum.
14. Hangi makyaj çıkarıcıyı kullanıyorsun?
Kullanmıyorum.
15. Ten ve göz rengin?
Ten rengim açık, göz rengim yeşil-ela gibi bir şey :)
16. "Onsuz yapamam!" dediğin kozmetik markası?
Heralde göz kalemlerim için Flormar, bir de glossları için She :)
17. Klasik bir soru: Makyaj çantana sadece 3 şey koymaya hakkın olsa neler alırdın?
Lip gloss, oje, göz kalemi.
18. Far bazı, makyaj bazı gibi ürünler kullanıyor musun? Kullanıyorsan, hangi markalar? Kullanmıyorsan, neden?
Kullanmıyorum. Çünkü kullanacağım kadar makyaj yapmıyorum :)
19. Bu mim dalgasını hangi bloglara göndereceksin?
En son ben cevapladığım için kimseye :)

3 Ağustos 2009 Pazartesi

inglot :)




Kaç aydır gözüm inglot farlarda fiyatları bilen var mı? :D

Döndümm...

5 gündür teyzemlerde olduğum için yazı yazamıyorum. Ama bugün döndüm ve blogumu çok özledim:P:D Artık yeni yazılarla karşınıza çıkarım ;)